REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

S. Liukpetrytė – viena iš šešių biochemijos mokslus Vilniaus universitete prieš dvejus metus baigusių bendrakursių, dirbančių vienoje garsiausių tarptautinių kompanijų Lietuvoje „Thermo Fisher Scientific Baltics“.

REKLAMA
REKLAMA

„Įpusėjus bakalauro studijoms atlikome laboratorinius darbus, ir tada pirmą kartą išbandėme šioje įmonėje pagamintus reagentus. Baigiamojo darbo eksperimentus taip pat atlikau čia. Svajojau čia dirbti ir man pasisekė, kad įmonė dalyvauja jaunimo užimtumo didinimo programoje ir baigus studijas pakvietė mane čia dirbti, nes „Thermo Fisher Scientific Baltics“ investuoja į profesinį jaunų darbuotojų tobulėjimą”, – šiltų žodžių pirmajai darbovietei negaili Sandra.

REKLAMA

Šis pasakojimas – apie tai, kas padeda patirties neturintiems žmonėms iki 29-erių metų ne tik susirasti pirmąjį darbą, bet ir įsidarbinti svajonių įmonėje.

Siekiant didinti jaunimo užimtumą projekte „Parama pirmajam darbui“ dalyvaujančioms įmonėms pirmaisiais jauno žmogaus darbo metais kompensuojama dalis jam išmokamo darbo užmokesčio. Projektas finansuojamas Europos socialinio fondo lėšomis. Daugiau informacijos www.invega.lt skiltyje „Parama pirmajam darbui”.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų