REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Susumavus mokytojų bei žiūrovų balsus paaiškėjo, kas gauna teisę varžytis „Lietuvos balso“ pusfinalyje. Šiandien į sceną kiekvienas mokytojas išleis po 4 savo mokinius. 

Susumavus mokytojų bei žiūrovų balsus paaiškėjo, kas gauna teisę varžytis „Lietuvos balso“ pusfinalyje. Šiandien į sceną kiekvienas mokytojas išleis po 4 savo mokinius. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beje, „Lietuvos balso“ atlikėjus šiandien stebi Kalėdų senelis. Todėl visą šou programą sudaro senos geros kalėdinės dainos. 

REKLAMA

Pimieji su šventiniu ir nuotaikingu kūriniu į sceną užlipo du Donatai. Valinskų mokiniai publiką sužavėti pabandė užtraukdami žemaitiškai. 

Neapsiėjo renginys ir be Džordanos... Jos kūrinį „Kalėdų naktis“ uždainavo žavioji Ingos ir Arūno Valinskų mokinė Agnė Bubilaitė. Tiesa, švelnus ir skaidrus merginos balsas nė kiek nepriminė scenos karalienės tembro, tačiau kalėdine nuotaika išties užkrėtė. Beje, pasirodymo metu scenoje ėmė snigti. 

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu žavingasis Daugirdas Šemiotas į sceną įžygiavo nešinas senoviško lagamino ir ištarė  – „kai kurioms šios Kalėdos bus liūdnos“. Verta pastebėti, jog geriausiai dainuojančio boksininko anglų kalbos tarimas pastebimai pagerėjo. Šįkart jis vėl griebėsi angliškos dainos. 

O štai Rūta Andruškevičiūtė širdis klausytojams pamaloninti sumanė į sceną atsivesdama būrį vaikų. Šįkart ji pasirinko atlikti kalėdinį hitą „Santa Claus is Coming to Town“.

Visiems mokytojams sutartinai didžiausią įspūdį paliko vestuvių muzikantai Donatai. 

Mokytojų šeima šįkart balsus išrikiavo taip: Donatams skyrė 40 proc., 30 proc. atiteko Agnei, 20 proc. – Rūtai, o 10 proc. liko Daugirdui. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekantis scenoje pasirodė antrą kartą projekte dalyvaujantis Benas Muraška. Nors atlikta daina irgi visiems puikiai pažįstama („Merry Christmas Everyone“), tiek atlikėjo balsas, tiek anglų kalbos tarimas skambėjo itin puikiai. Vyrukas šiandien pademonstravo tikrą šou! 

Tačiau visus greitai nuramino Algė Matekūnaitė. Ji pasirinko grupės Pelenai kūrinį „Lopšinė“ ir visus užliūliavo. Nors daina išties lėta ir puikiai visiems lietuviams žinoma, merginos balsas ne kartą sudrebėjo. 

Praėjusią savaitę euroviziniu kūriniu „Raise Like a Phoenix“ visus sužavėjusi Eglė Tamulionienė šįkart ir vėl nenuvylė. Moteris uždainavo paties Gyčio Paškevičiaus dainą – „Dar Vienos Kalėdos“ ir pasirodė nepakartojamai.

REKLAMA

O štai Greta Kvedaraitė širdis klausytojams ir mokytojams suvirpinti tikėjosi uždainuodama visiems sentimentus sukeliančia Kelly Family daina – „An Angel“. Nors merginos balsas vokaliai nebuvo pats stabiliausias, Donatas Montvydas pripažino, jog jos pasirodymas jį sujaudino. 

 Katažina savo mokinius įvertino taip: 40 proc. ji skyrė Eglei, 30 proc. – Benui, Gretai  – 20 proc., Algei – 10 proc. 

„Pavargusių“ kalėdinių dainų šou šiek tiek praskaidrino ukrainiečių kraujo turinti Natalija Demeško. Ryški suknelė ir žaismingas kūrinys nudžiugino „Lietuvos balso“ klausytojus. 

REKLAMA

„Ji ne projekto bomba, ji visas trotilo sandėlys“ sakė šou vedėjas Rolandas Vilkončius ir scenoje su ne tokia „sprogstančia“ daina užlipo antrą kartą projekte savo jėgas bandanti Liana Pušnova. Ji uždainavo dar vieną puikiai visiems pažįstamą dainą „Tą naktį“. Lyrišką kūrinį ji bandė paįvairinti Rositos Čivilytės stiliaus vokaliniais „išraitymais“.

Viena perspektyviausių Donato Montvydo komandos dalyvių, žinoma, gavo atlikti puikiai žinomą dainą „Aleliuja“. Tačiau net ir šį pabodusį kūrinį atlikėja Nota atliko išskirtinai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projekto favorite įvardijama 16-metė Justina Budaitė išsiskyrė atlikdama ne kalėdinį kūrinį. Šįkart mergina pasirinko dainą „When Love Takes Over“ ir užkūrė tikrą pirtį scenoje.

Donatas Montvydas savo mokinėms negailėjo pagyrų. Pasak jo, Natalija – keista, bet įdomi, Liana – pavyzdys kitiems, Justina ir Nota apdovanotos neeiliniu talentu. 

Justinai Donatas Montvydas skyrė 40 proc., Notai – 30 proc. 20 proc. atiteko Lianai, 10 proc. –  Natalijai. 

Pirmąjį iš savo mokinių į sceną Merūnas išleido Dainotą Varną, kuris sumanė atlikti moterišką kūrinį. Scenoje jis bandė atkartoti pačią Mariah Caray su daina „All I Want For Christmas is You“. Ir iš tiesų, atlikimas skyrėsi nebent tuo, kad atlikėjo tembras – vyriškas.

REKLAMA

Simpatingoji Latvė Samanta Tina uždainavo jos manymu geriausią lietuvišką dainą – „Jurgos Arija“. Ir, leiskite pastebėti, dar geriau nei kai kurie lietuvos atlikėjai bandę tai padaryti. Neaišku, ar visus dainos žodžius suprato Tina, tačiau viskas buvo tyra, žavu, o ir vokalinės galimybės buvo puikiai atskleistos. 

Rūta Žibaitytė ir vėl išsiskyrė iš „Lietuvos balso“ atlikėjų būrio. Kuo? Nuoširdumu, atsipalaidavimu. Rodos, jokio jaudulio nejaučianti atlikėja žaismingai atliko legenda tapusią kalėdinę dainą „White Christmas“. Užkrečianti energija ir šventiška dvasia nustelbė klausytojų širdis!

REKLAMA

Paskutinė scenoje – Šaltoji Agnė Juškėnaitė. Berniukišku balsu apdovanota dalyvė pirmą kartą gyvenime vilkėjo suknelę, tačiau moteriškumo tai vistiek mažai pridavė. Vargu ar jai tai rūpi – mokytojai ir klausytojai plojo atsistoję.

Merūnas savo balsus paskirstė taip: Samantai Tinai atiteko 40 proc., Agnei – 30 proc., Rūtai – 20 proc. Dainotui liko 10 proc. 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų