REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

1. Jis visada randa būdą suorganizuoti susitikimus taip, kad liktumėte dviese. Žinoma, yra puiku turėti būrį draugų, su kuriais visada galima puikiai praleisti laiką. Bet jei staiga visi draugiški pasisėdėjimai vis baigiasi pasikeitusiais planais, galite įtarti, jog nagus čia bus prikišęs JIS.

REKLAMA
REKLAMA

 

2. Jis užsibūna pas tave iki vėlumos arba pasirodo vis dažniau ir dažniau. Negi jis išties gyvena taip toli? O gal tavo sofa tokia patogi? O gal jis tikisi, kad pasiūlysi vietą savo lovoje?

REKLAMA

 

3. Jis nepraleidžia progos atsivesti tave pas savo šeimą. O jos nariai nuolat juokauja klausdami, kada jūs tapsite pora. Jis juokiasi, tačiau niekada jų nepataiso, kad esate tik draugai.

 

4. Tau nuolat tenka garbė lydėti jį draugų ar giminaičių vestuvėse. Net ir kituose miestuose. O po to dalintis vienu kambariu. Gana romantiškas reikalas, ypač po kelių šampano taurių.

 

5. Jums teko kartu romantiškai paiškylauti. Derėtų įsidėmėti – tik draugai piknikų nerengia.

REKLAMA
REKLAMA

 

6. Jums teko išgyventi keistokų artumo akimirkų. Padauginę gėrimų jūs vos nepasibučiavote arba pasibučiavote, o kitą dieną susitikę pripažinote, jog buvo išties keista. Bet jis su šia mintimi sutiko tik po tavo ištartų žodžių. Atrodė, lyg jis pirmiausia būtų norėjęs išgirsti tavo nuomonę prieš pasakydamas savąją.

 

7. Jūs esate „apsikabinimų bičiuliai“. Nejaugi?

 

8. Tu flirtuoji, o jis, atrodo, tai provokuoja. Tau gali atrodyti, jog tai tiesiog nekalti juokai, bet jis tai gali suprasti visai kitaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

9. Jis meta visus darbus, kad atskubėtų tau į pagalbą. Gali tikėtis, kad jis tiesiog geras tau. Bet jei jis 3 valandą nakties atvažiuoja tavęs girtos ir verkiančios pasiimti į nežinia kur esantį barą, tu jam tikrai rūpi. Juk dauguma apsimestų, kad tiesiog negirdėjo jūsų skambučio.

 

10. Jam kiti žmonės neįdomūs. Kiek kartų bandėte supažindinti jį su savo draugais, praleisti kartu laiką, tačiau jis suranda keisčiausių priežasčių jų vengti.

 

11. Jis pavyduliauja girdėdamas apie vaikinus, su kuriais susitikinėji. Tu manai, kad jie tokie panašūs ir puikiai sutartų. Na, tikrai panašūs, beveik tokie patys. O jis tikriausiai mąsto, kodėl gi tu negali susitikinėti su juo?

 

12. Jis tikrai emociškai tau atviras. Tai gali ir nieko nereikšti, bet jei jis tikrai tavimi pasitiki, mato jūsų draugystę kaip gilų emocinį ryšį ir galbūt nori jį toliau tyrinėti. Tu gali būti jam tik patikima draugė, bet gali tapti ir merginos pakaitalu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų