REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

ŠAULYS. Kadangi Šaulys – savotiškai dvigubas ženklas, jo žmonės taip pat būna dviejų tipų. Pirmasis – ištikimas, idealistas ir romantiškas tipas, retai nukrypstantis nuo tiesaus ir siauro dorybės kelio; ir jam visiškai priešingas tipas, kuris, ieškodamas tobulybės, blaškosi tarp meilužių, kol galų gale užmiršta, ko ieškojo.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo prigimtis aistringa, bet jo seksualinės energijos perteklius sutelkiamas į kūrybinę veiklą, o ne į donžuaniškumą. Antrasis tipas, ir vyrai, ir moterys – tai niekada nenurimstantis mergišius, virpantis iš džiaugsmo dėl kiekvienos pasiektos seksualinės pergalės ir mintyse registruojantis savotiškame „kataloge“ savo meilužes.

REKLAMA

Šis neigiamas Šaulio tipas paprastai vienu metu rezga du-tris meilės romanus, kiekvienai meilužei skirdamas tam tikras savaitės dienas. Jis važinėja į užsienį, kad užmegztų romaną su užsieniete, po to, jau grįžęs namo, liepsnoja meile jai, tuo pačiu įsigudrindamas nesugriauti savo idealo. Tačiau tai netrukdo jam gyventi kaip ir anksčiau, lepinantis įvairiu ir nevaržomu seksualiniu gyvenimu, nes, jei staiga prireiktų idealios meilės, jis žino, kad ji laukia ten, už vandenyno...

Na, o pirmasis, idealistinis Šaulio tipas net ir seksualinį gyvenimą taip pat idealizuoja iki kraštutinumo. Jis pats sau prisipažįsta, jog jeigu jau įsimyli, tai jo jausmai tokie tyri, stiprūs ir romantiški, kad tos meilės tiesiog neįmanoma dar nors kiek patobulinti seksu.

Laukite tęsinio.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų