REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LIŪTAS. Visi Liūtai labai aistringi žmonės. Būdamas Ugnies ženklu, Liūtas taip pat gali pasigirti aštriu protu. Neužmirškite, kad Liūtas valdo Penktąjį horoskopo Būstą, kuris „reguliuoja“ mėgavimąsi kūniškais malonumais.

REKLAMA
REKLAMA

Šie žmonės lengvai pasiduoda savo seksualiniams įgeidžiams ir atsiduoda su visu jiems būdingu aistringumu ir susižavėjimu. Tačiau Liūtai niekada nepanaudoja jokių neleistinų arba partneriui nepageidautinų veiksmų ar priemonių – to neleidžia įgimtas jų išdidumas ir savimeilė, nors kartais kovoti su pagunda jiems tenka oi kaip sunkiai ir įtemptai. Dėl to Liūtai meilėje ne tokie agresyvūs, kaip kiti du Ugnies ženklai – Avinas (atviras, agresyvus ir romantiškas) ir Šaulys (nuolatos ieškantis idealistas).

REKLAMA

Iš tiesų gi Liūtas, kuo nors susidomėjęs, gali tapti nepaprastai patraukliu ir žavingu, ypač moterys; tačiau tai jis daro pagal tokią „auksinę taisyklę“: „Aš tavęs noriu, bet jeigu tu manęs nenori, tai ir tu nesi man reikalingas(-a)“.

Dėl savo tradicinio požiūrio „tu pats(-i) turi pas mane ateiti“ daugeliui Liūtų gyvenime nepavyko atrasti ar pasiekti to, ko jie troško. Tačiau negalima šio, atrodytų, nereikšmingo Liūtų charakterio bruožo suprasti neteisingai – Liūtai vyrai visuomet yra ir išlieka kaip niekas kitas vyriški, o moterys bet kokiomis sąlygomis ir aplinkybėmis išlaiko savo moteriškumą.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras Liūtas lytinio akto metu mėgsta pirmauti ir jausti savo pranašumą, tačiau niekuomet nebūna grubus ar juo labiau agresyvus. Atvirkščiai – jis stengiasi tapti dar meilesnis ir tuo puikiai pabrėžia savo vyriškumą. Jis visuomet nori pasirodyti esąs pats vyriškiausias meilužis ir deda visas pastangas, kad jo partnerė liktų visiškai juo patenkinta.

Na, o Liūtė moteris atitinka pačius griežčiausius „karališkus“ reikalavimus. Galbūtji netgi bus pasyvi lovoje, tuo norėdama priminti savo išrinktajam iš tiesų karališką savo kilmę. Bet aistringai įsimylėjusi savo princą ji gali tapti tikra laukine katyte...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir vyrai Liūtai, ir moterys Liūtės tvirtus ir ilgalaikius meilės ryšius vertina kur kas labiau už gryną seksą. Jeigu jie susiranda dar ir kitą meilės partnerį, tai tik dėl to, kad esamas partneris nesugeba elgtis su jais taip, kaip jiems norėtųsi. Aplamai, Liūtai ieško ne seksualinio partnerio, o MEILUŽIO pilnąja to žodžio prasme.

Kai Liūtui atrodo, jog jis surado žmogų, idealiai atitinkantį jo seksualinius, dvasinius ir intelektualinius „reikalavimus“, jis dar ilgai abejoja prieš galutinai palikdamas buvusį savo partnerį. Atminkite, kad Liūtų manevrai ir elgesys pastovūs; pirmenybę jie teikia tiesiam ir siauram savo senų įpročių takui tol, kol šis tampa jiems visiškai nepriimtinas. Tada jie keičia savo meilę galutinai ir negrįžtamai, nesigailėdami tų, kuriuos palieka.

Laukite tęsinio.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų