REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vandenis. Ko gero, nerasite žmogaus, kuriam nepatiktų vaivorykštė. Vaikai jai išsako slapčiausius savo norus, dailininkai ją piešia, muzikantai ją apdainuoja... O Vandeniai joje gyvena.

Vandenis. Ko gero, nerasite žmogaus, kuriam nepatiktų vaivorykštė. Vaikai jai išsako slapčiausius savo norus, dailininkai ją piešia, muzikantai ją apdainuoja... O Vandeniai joje gyvena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip, taip, nesistebėkite – jie vaivorykštę sugebėjo suskirstyti įjos sudėtines dalis ir kiekvieną iš jų stropiai išstudijuoti. Nepaisant to, šios „papildomos“ žinios netrukdo jiems žvelgti į vaivorykštę taip pat, kaip ir vaikystėje.

REKLAMA

Urano valdomi žmonės draugiški ir geraširdžiai; jie mėgsta elgtis taip, kaip neįprasta juos supančioje visuomenėje ir šiuo savo elgesiu šokiruoti aplinkinius. Būdami ramūs ir geraširdžiai, jie gali jus apstulbinti visiškai nelogišku savo poelgiu. Vandeniai mėgsta rengtis keistai ir netgi ekstravagantiškai, tuo reikšdami nebylų protestą prieš visuotinai priimtas moralės ir etikos normas. Dėl to nenustebkite, oficialiame priėmime išvydę Vandenį, įsispyrusį į suklypusius sandalus – jam taip patogiau.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaprastai mėgstantys laisvumą ir nesuvaržymą Vandeniai dažniausiai būna sąmojingi, originalūs ir nuo nieko nepriklausomi; tačiau lygiai taip patjie gali būti drovūs, švelnūs, diplomatiški ir mokantys užjausti.

Vandeniai iš tiesų turi daug draugų – ne vien bičiulių ar pažįstamų. Jie lengvai užmezga naujas pažintis – gali paprastai ir natū raliai susidraugauti ir su universiteto rektoriumi, ir su vietiniu gir tuoklėliu arba nuolatos kikenančia "trenkta" moksleive. Vandenis niekuomet nepaliks nelaimėje savo draugų, o buvusiai meilužei arba žmonai skirdamasis pasakys: „Išlikime draugais, a?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenius domina visas aplinkinis pasaulis – pradedant jumis ir baigiant kaimynų šunimi. Jie domisi politika, sportu, mezgimu vąšeliu, choriniu dainavimu, arkliais ir dar begale kitų dalykų. Gyvenimas Vandeniui – ištisa mįslė, kurią jis nuolatos stengiasi įminti. Ir jeigu jums reikalingas žmogus, didžiąją dalį savo dėmesio kreipiantis tik į jus, Vandenis tam absoliučiai netinka.

Astrologijos dėsnis skelbia, kad tai, apie ką Vandeniai mąsto dabar, visa žmonija pasieks tik po penkiasdešimties metų. Po šiuo ženklu gimsta daugiausia genijų ir vunderkindų. Tačiau tas pats dėsnis sako, kad genialumas labai dažnai pereina į beprotybę, o nustatyti konkrečią ribą tarp šių savybių labai sunku...

REKLAMA

Ko gero, dėl to šio ženklo žmones dažnai kamuoja psichiniai susirgimai ir nervinis pervargimas.
Vandeniai niekada „piktybiškai“ nemeluoja. Jie nemėgsta skolintis ir patys skolinti pinigų. Žmogus, pasiskolinęs iš Vandenio dešimtinę ir negrąžinęs, visiems laikams neteks autoriteto jo akyse. „Uraniečiai“ labai sąžiningi ir nepakenčia veidmainystės.

Laukite tęsinio.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų