REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jautis. Tipiškas Jautis – tai malonus, draugiškas, švelnus ir aistringas žmogus, paprastai neparodantis aplinkiniams šių savo savybių. Jautis – labai taiklus šio ženklo simbolis. Siekdamas savo tikslų jis naudoja jėgą. Jaučiai dažnai vadinami „žemės druska“, neturinčia nė truputėlio saldumo – jie visuomet žino, ko nori ir atkakliai siekia savo tikslų.

Jautis. Tipiškas Jautis – tai malonus, draugiškas, švelnus ir aistringas žmogus, paprastai neparodantis aplinkiniams šių savo savybių. Jautis – labai taiklus šio ženklo simbolis. Siekdamas savo tikslų jis naudoja jėgą. Jaučiai dažnai vadinami „žemės druska“, neturinčia nė truputėlio saldumo – jie visuomet žino, ko nori ir atkakliai siekia savo tikslų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyrai Jaučiai – geraširdžiai ir paklusnūs, jie visiškai pasi duoda „minkščiausiems“ savo charakterio bruožams. Tačiau nemanykite, jog tai – temperamento trūkumas ir nemosuokite raudonu skudurėliu jam panosėje. Jaučius sunku supykdyti ir dar sunkiau išprovokuoti jų vidinį antagonizmą; tačiau, jeigu jau toks žmogus užpyksta, jis tampa tikru „įsiutintu buliumi porceliano dirbinių parduotuvėje“, pasiruošusiu sunaikinti visus ir viską, kas paklius jam po ranka.

REKLAMA

Yra šauni vaikiška pasakėlė pavadinimu „Bulius Ferdinandas“, labai taikliai atspindinti geruosius Jaučio būdo bruožus. Jaunas buliukas buvo mokomas kautis arenoje. Ir štai savo pirmųjų kautynių metu jis atsitiktinai pastebėjo gėlės žiedą ir vietoje to, kad pultų matadorą, atsitūpė ant užpakalinių kojų ir susižavėjęs ėmė uostyti gėlytę, pakerėtas jos aromato. Jis visiškai nekreipė dėmesio į įsiutusį matadorą ir klykiančią bei švilpiančią žiūrovų minią. Būtent toks ir yra tikrasis Jautis, suprantantis ir vertinantis grožį.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučius visų pirma traukte traukia žmogaus kūno grožis. Visi šio ženklo žmonės – aistringi meilužiai ir įsimylėjėliai. Dauguma Jaučių turi tokį fizinės jėgos perteklių, kad lytinis aktas juos veikia raminančiai.

Jautis valdo Antrąjį horoskopo Būstą, dažnai dar vadinamą Pinigų Būstu. Jaučiai itin materialistiški, nuolatos kuria staigaus praturtėjimo planus; tačiau, skirtingai nuo karjeristų Ožiaragių, jie gyvena šia diena.

Jaučiai – komforto vergai. Kaip taisyklė, jų namuose yra visi arba beveik visi šiuolaikiniai įrengimai, palengvinantys jų ir jų meilužių gyvenimą. Šio ženklo žmonės žino kiekvieno daikto kainą, tačiau, įsigydami naują pirkinį, jie vadovaujasi visų pirma jo prabangumo koeficientu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaučio planeta Venera astrologijoje dažnai vadinama ne itin laiminga, tačiau tik palyginusją su kur kas „laimingesne“ planeta – Jupiteriu. Tačiau, nepaisant to, Venera – ištikimas Jaučių draugas ir palydovas, savo globotiniams atnešantis laimę ir sėkmę. Vyras Jautis ne visuomet pasižymi itin dideliu intelektualumu, tad Veneros įtakoje jis įgauna tendenciją būti visuomet patenkintu savimi, o tai neišvengiamai sąlygoja tinginystę.

Jaučiai dažnai sako: „Aš žinau, kad galiu pasiekti bet ką,j eigu iš tiesų to panorėčiau. Tad kam man stengtis daryti tai, ko nenoriu?“ Tačiau tai tėra tik tuščios pagyros, nes Jautis iš tiesų gali padaryti ką panorėjęs, tik tam reikėtų gana daug jo pastangų; o iš tiesų tiesioginių pareigų atlikimas šiems žmonėms nesuteikia tiek džiaugsmo, kaip kad atrodo aplinkiniams.

REKLAMA

Jaučiai turi įprotį apdovanoti komplimentais savo mylimąsias arba sutuoktinius. Beje, didžioji dauguma šio ženklo žmonių linkę tokias poetines gražbylystes pakeisti vertingomis dovanomis, nes, nors ir turėdami poetinių jausmų, varžosi apie juos kalbėti.

Jaučiams vertėtų stengtis šiek tiek vaizdingiau reikšti savo jausmus, nes, nors jų išrinktieji būna nuoširdžiai dėkingi už dovanas, jie vis tik gali nesuprasti neįprasto Jaučio „uždarumo“, t. y. varžymosi.

Šio ženklo žmonės turi daug gyvybinės energijos, tačiau labai retai ją eikvoja grynai praktinėms reikmėms. Jautis, „žemės druska“, privalo visuomet už savo padėtas pastangas gauti piniginį atlyginimą, nes kitaip jis susikrims, įsižeis ir praras bet kokį susidomėjimą tuo reikalu. Neverta Jaučiui kliudyti, jeigu jis stengiasi užbaigti ką pradėjęs. Beje, užsispyrimas – viena iš charakteringiausių šių žmonių ydų, kliudančiųjų karjerai. Jaučiams sunku suprasti kitus žmones. Tačiau, nežiūrint viso to, Jautis – teigiamas ženklas. Po juo gimę žmonės yra draugiški, nors retkarčiais šiek tiek nuobodoki dėl savo nešnekumo ir varžymosi. Jaučio ženklas valdo gerklę, tad dauguma Jaučių labiau mėgsta dainuoti arba klausytis dainavimo, negu kalbėti.

REKLAMA

Tarp aktorių bei televizijos ir radijo diktorių labai daug gimusių po Jaučio ženklu, nes būtent Jaučiai gali pasigirti sodriu, tačiau švelniu ir malonaus tembro balsu. Jaučiai, kalbėdami didelei auditorijai, lytiškai susijaudina, nes gerklėje esančių nervų galūnės turi tiesioginį ryšį su apatinės kūno dalies, tame tarpe ir lytiniais, organais. Dėl to Jaučiai gana dažnai turi susilaikyti nuo sekso prieš kokį nors svarbų viešą pasirodymą ar paskaitą, kad jų balso stygų neveiktų vidinė seksualinė įtampa.

Galima tvirtinti, kad Jautis – kaip reta rami ir subalansuota asmenybė; tačiau atminkite: niekados nebandykite išmušti jo iš vėžių, nes neišvengiamai patirsite liūdnas šio savo poelgio pasekmes.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų