REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien pasižymėsite išradingumu, komerciniu pojūčiu, todėl visi darbai, kurių imsitės, turėtų pasislinkti pirmyn ir atnešti neblogų rezultatų. Energijos potencialą didins priešingos lyties dėmesys bei pagalba.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien galite pajusti azartą konkuruoti, rungtis arba audringai palaikyti savo bendraminčius. Oponuoti, ginčytis taip pat patiks, juolab, kad tai gali pereiti į šmaikštų flirtą ir spontanišką meilės intrigą. Gera diena romantikai.

REKLAMA

Dvyniai Aktualūs bus skolų, mokesčių, meilės ir psichologijos klausimai. Jei leisite įvykiams klostytis natūraliai, be klastos ir manipuliacijų, tik išlošite, t.y. be reikalo neišeikvosite jėgų. Dėl kantrybės, įžvalgos nusipelnysite pagarbos.

Vėžys Gana vikriai suksitės visose sferose, o ypač kūrybinėje arba mokslo. Galite gauti gerą naujieną, pakvietimą, pajusti savo talento ar žinių įvertinimą. Gali būti, kad planuosite kelionę, viešą pasirodymą, naują projektą ar ilgalaikes gastroles.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena bus darbinga, produktyvi, leidžianti užsidirbti bei pasijusti svarbesniais. Tikėtinas pokalbis su įdomiu asmeniu. Panašu, kad svetimi įspūdžiai, patyrimai stimuliuos jus kažkokioms naujovėms ir siekiams.

Mergelė Bus nebloga diena, jei sugebėsite neakcentuoti to, kas tik jums yra aktualu, naudinga. Kur kas prasmingiau būtų pasidomėti kolektyvo, visuomenės aktualijomis ir prisijungti prie jų. Tai padidins jūsų populiarumą, suartins su draugais.

Svarstyklės Jūsų galva bus kupina fantazijų ir rožinių vilčių, susijusių su meile, praturtėjimu ir kt. Jausite, kad kažkas nepaprasta bręsta tyloje. Kažkas išties jumis žavisi ir laukia patogios progos apie tai pasakyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Jūsų mintys kryps į tai, kas padėtų nepaskęsti rutinos pilkumoje. Ieškosite galimybės kuo nors sublizgėti. Tai gali būti pastangos pademonstruoti kokį nors savo gabumą, grožį, stilingumą. Verta stengtis, nors turbūt tam prireiks laiko.

Šaulys Pakaks entuziazmo ir ištvermės, kad susidorotumėte su būtinais šios savaitės darbais. Įmanomas netikėtas pasipelnymas. Turbūt domins techninės prekės, verslo galimybės. Jei rūpinatės įvaizdžiu, tikriausiai įsigysite kažką madinga.

Ožiaragis Visą dieną būsite komunikabilūs, iniciatyvūs, noriai lankysitės pas pažįstamus žmones arba susitikinėsite mieste. Mokėsite kitus išklausyti, suprasti, patarti. Gali savaime išsispręsti kai kurie meilės ar buitiniai nesklandumai.

REKLAMA

Vandenis Šiandien noriai užsiimsite kasdieniniais darbais, buitimi. Galite įsigyti kažką, kas labiau pagyvins jūsų ar šeimos nario įvaizdį, arba papuoš namus, suteiks daugiau patogumų. Planuosite savaitgalio laisvalaikį. Skirkite laiko sportui ir meilei.

Žuvys Darbai judės tarsi gerai įsibėgėjus. Seksis pramoginė, kūrybinė veikla, sportas. Galite gauti viliojamą pasiūlymą šiam vakarui arba savaitgaliui. Tokiu atveju susirūpinsite savo išvaizda ir drabužiais. Turbūt apsilankysite grožio salone.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų