REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt skelbtų gražiausios 2014 metų Lietuvos sportininkės rinkimų nugalėtoja tapo fitneso atstovė Kristina Narbutaitytė. Bikinio kategorijoje laurus skinanti 23 metų mergina sulaukė daugiausiai skaitytojų dėmesio ir balsų. „Žinoma, kad tikėjausi laimėti“, – sakė rinkimų nugalėtoja.

Į gražiausios 2014 metų Lietuvos sportininkės vardą Balsas.lt apklausoje pretendavo 10 mūsų šalies atlečių.

Nugalėtoja tapusi K. Narbutaitytė surinko 20 proc. visų balsų, antroje vietoje liko paplūdimio tinklinininkė Monika Povilaitytė (16 proc.), o dėl trečiosios užvirė nuožmi kova – po 11 proc. surinko ir vos keliais balsai viena nuo kitos skyrėsi lengvaatletės Airinė Palšytė, Dovilė Dzindzaletaitė, fitneso atstovė Aneto Možeiko ir penkiakovininkė Ieva Serapinaitė.

„Man graži moteris yra natūrali, sportiška, brunetė ir aktyvi. Neturėtų būti sėsli namų šeimininkė“, - Balsas.lt teigė K. Narbutaitytė. Prieš kelis metus sporto bacija apsikrėtusi fitneso atstovė tvirtino, kad tarp kitų rinkimų dalyvių savo balsą buvtų atidavusi kolegei Anetai Možeiko ir paplūdimio tinklininkei Monikai Povilaitytei.

REKLAMA
REKLAMA

„Šie metai buvo man labai sėkmingai, - reziumuodama kalbėjo gražiausia Lietuvos sportininkė. – Vien rudenį laimėjau 8 aukso ir viena sidabro medalius.“

REKLAMA

Apetitas auga bevalgant – kitais metais sportininkės taikiklyje pagrindiniai startai Europos ir pasaulio čempionate bei prestižiniame „Arnold Classic“ turnyre. O kol kas K. Narbutaitytė Balsas.lt skaitytojams palinkėjo gražiai sutikti šv. Kalėdas šeimoje ir triukšmingai Naujuosius su draugais.

„Tegul išsipildo norai ir tikslai. Ir būtinai – sportiškų metų. Nuo sausio – visi į sales, kas nesportuoja. Sportininkams – aukštų rezultatų“, - linkėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų