REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar dovanos ieškojimas paskutinę dieną mena rūpestį artimaisiais?

Žinių radijas

 Prieš Kalėdas gyventojai apsirūpina dovanomis – artėja paskutinysis pirkinių savaitgalis. Ar desperatiškas dovanų ieškojimas paskutinėmis dienomis iš tikrųjų rodo šventinį rūpestį artimaisiais?

REKLAMA
REKLAMA

 Lietuvos vartotojų instituto specialistas Tomas Taškauskas sakė, kad dovanos esmė yra dėmesys kitam žmogui.

REKLAMA

 „Užsienyje netgi veikia tokie specializuoti portalai, kurie po šventinio laikotarpio perpardavinėja dovanas. Kažkas dovanoja dovanas, o tau jos nereikia ir po to jas perparduodi. Manau, kad kažkas panašaus vyksta ir pas mus. Tai tą paskutinį savaitgalį nereikėtų skubėti, stabtelėti, pagalvoti, pasikalbėti su artimais žmonėmis, paklausti, ko jie nori. Mane žmona pavyzdžiui kankino dvi savaites klausinėdama, kokios dovanos aš noriu. O aš jai bandžiau paaiškinti, kad man nieko nereikia. Geriausia dovana neretai būna tieisog laikas praleistas kartu“,- kalbėjo T.Taškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

 Prekybos centrų „Akropolis" vadovas Remigijus Veikalas patvirtino, jog skubančių dovanas pirkti paskutinę minutę išties yra labai daug.

 „Visą tą srautą ir suaktyvėjimą tikrai jaučiame. Tas srautas pasiskirsto ne per vieną dieną, kaip būna per specialias nuolaidas, bet suintensyvėjimas yra ženklus“,- sakė R.Veikalas.

 Jo teigimu, pirkėjų šiuo metu prekybos centre apsilanko kelis kartus daugiau.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų