REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Australų sociologai nepatingėjo ištirti duomenų bazėje rastų 160 000 avarijų aprašų ir suskaičiuoti, kokio Zodiako ženklo žmonės yra patys pavojingiausi vairuotojai. Pasirodo, dažniausiai į avarijas pakliūva po Dvynių ženklu gimę žmonės. Antroje vietoje - visada savo teisumu įsitikinę Jaučiai, o trečioje - Žuvys. Pačiais drausmingiausiais vairuotojais pagal statistiką yra flegmatiški ir konservatyvūs Ožiaragiai, linkę paraidžiui laikytis visų Kelių eismo taisyklių.

REKLAMA
REKLAMA

Sociologai teigia, kad Dvyniams būdingas sangviniškas charakteris, tad juos labai lengva išvesti iš nervinės pusiausvyros, o tai dažniausiai ir tampa avarijos priežastimi. Beje, šio ženklo žmonėms būdinga ir greita reakcija, tačiau ji nepadeda apsisaugoti nuo avarijų - ir tik todėl, kad kitų žmonių reakcija nėra tokia greita. Tuo tarpu Jaučiai į avarijas patenka dažniausiai dėl to, kad net ir pažeidinėdami taisykles yra įsitikinę savo teisumu.

O štai kaip atrodo visas Zodiako ženklų sąrašas pagal patekimo į eismo įvykius dažnumą: Dvyniai, Jautis, Žuvys, Mergelė, Vėžys, Vandenis, Avinas, Liūtas, Svarstyklės, Skorpionas ir Ožiaragis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų