REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikantas, režisierius, aktorius ir šiaip universalus žmogus Vidas Bareikis kviečia sutikti Naujuosius metus kartu su juo.

Muzikantas, režisierius, aktorius ir šiaip universalus žmogus Vidas Bareikis kviečia sutikti Naujuosius metus kartu su juo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujųjų metų sutikimui orginalusis atlikėjas pasirinko ne tik neįprastą aplinką, bet ir vakarėlį be alkoholio.

REKLAMA

“Šie metai buvo kaip niekada susiję su Kaunu. Tai ir nerealios kartu su KTU kultūros skyriumi rengtos universiteto šventės, soliniai koncertai, spektakliai. Taigi, kai kilo klausimas, kur šiemet sutiksiu Naujuosius metus - nedvejodamas pasirinkau Kauną ir šio miesto publiką. Labai laukiu visų, kuriems svarbus bendravimas, asmeniška kūryba bei įkvėpimas. O aš pasižadu kaip visada dalintis savimi kiek tik galiu, taip pat kelis skaudžiai juokingus juokelius ir visus metus apibendrinantį koncertą” – sako V.Bareikis.

REKLAMA
REKLAMA

Vos kelios valandos iki 2015 m. prasidėsiančiame šventiniame Vido Bareikio koncerte skambės žymiausios albumų “Panda” ir “Žmogus, bet šuo” dainos. O visi, kurie pasiryš Naujuosius sutikti kartu, bus apdovanoti ne tik V.Bareikio draugija, bet ir limonadu bei mandarinais.

Koncertas rengiamas Kauno technologijos universiteto kultūros skyriaus mažojoje salėje (terasoje), o po koncerto publika galės stebėti šventinį - specialiai šiam koncertui kurtą fejerverkų šou.

Paskutinis šių metų Vido Bareikio koncertas Vilniuje įvyks gruodžio 23 d. “Menų spaustuvėje”, kur kartu su grupe “One Night Band” Vidas “uždarys” 2014 m. sezoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šie metai V.Bareikiui buvo aktyvūs ir kūrybingi. Išleistas antrasis solinis albumas “Žmogus, bet šuo. Pristatyti singlai “Trys Kanados”,”Eina sau”(Leon Somov remix), “Marozas”. Su soline programa aplankyta ne tik didžioji dalis Lietuvos, bet ir Norvegija, Didžioji Britanija, Latvija.

Per šiuos metus V.Bareikis taip pat pristatė du sėkmingus teatrinius projektus - muzikinį spektaklį “Euro-vizija” (Latvija, Rygos Nacionalinis teatras) bei kartu su teatro judėjimu “No theatre” išleido sėkmingą premjerą “Kaligula”.

REKLAMA

Galiausiai metų pabaigai V.Bareikis sulaukė dar vienos staigmenos –metų muzikos asociacijos “M.A.M.A.” buvo įvardintas kaip vienas iš pretendentų į geriausio Lietuvos alternatyvaus atlikėjo bei atlikėjo titulą.

“Niekada per daug nesureikšminu apdovanojimų ar nominacijų, mat laikas labai puikiai parodo, kiek yra verti visi tie medaliai su kuriais dabar labai sėkmingai žaidžia mano sūnus. Manau svarbiausia tik tai, kad gauni ženklą jog judi tinkama kryptimi ir atsiduri šalia tokių nuostabių kūrėjų” - sako V.Bareikis.

Bilietus į Vido Bareikio koncertus gruodžio 23 d. “Menų spaustuvėje” Vilniuje ir gruodžio 31 d. “KTU Kultūros centre” Kaune platina “Ticketpro”. Daugiau informacijos www.ticketpro.lt ir V. Bareikio “Facebook” profilyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų