REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių bankas pristatė išmaniesiems įrenginiams skirtą programėlę, kuri suteiks galimybę valdyti banko sąskaitose esančias lėšas, susipažinti su klientų aptarnavimo tinklu ir banko naujienomis bei naudotis kitomis aktualiomis paslaugomis.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad Šiaulių banko privatūs ir verslo klientai, naudodami mobiliąją programėlę, gali pasitikrinti, kiek sąskaitose yra pinigų, sužinoti įskaitytas ir nurašytas iš sąskaitų sumas. Programėlė leidžia greitai atlikti mokėjimus tarp savo sąskaitų Šiaulių banke ir vietinius mokėjimus. Čia pateikiami valiutų kursai ir skaičiuoklė.

REKLAMA

Programėlėje banko klientai taip pat gali peržiūrėti indėlių sutartis, perskaityti banko pranešimus ir į juos atsakyti, susipažinti su banko naujienomis. Naudodami žemėlapį, klientai patogiai suras reikiamą Šiaulių banko skyrių ar bankomatą, o prireikus – ir greitai susisieks su banku.

Dalis programėlės paslaugų ir funkcijų, tokios kaip banko naujienos, bankomatų ir banko skyrių žemėlapis ar indėlių bei valiutų skaičiuoklė, yra pasiekiamos visiems išmaniųjų įrenginių naudotojams. Banko mobilioji programėlė bus nuolat atnaujinama ir tobulinama toliau – jau artimiausioje ateityje naudotojams ketinama pristatyti papildomų mobilaus darbo su banku funkcijų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak banko atstovų, visomis programėlės paslaugomis gali naudotis tik prie programėlės prisijungę banko internetinės bankininkystės sistemos „SB linija“ naudotojai. Prisijungti prie programėlės galima, naudojantis „SB linijos“ PIN kodų kortele arba mobiliuoju elektroniniu parašu, kuris yra viena saugiausių elektroninių asmens identifikavimo priemonių, apsaugota sPIN kodu ir žinoma tik pačiam vartotojui. Su mobiliuoju parašu mobiliosios programėlės naudotojams patogu jungtis prie „SB linijos“ – nereikia nei PIN kodų kortelės, nei slaptažodžių generatoriaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Norintys naudotis visomis banko paslaugomis išmaniajame įrenginyje turi užsukti į bet kurį Šiaulių banko skyrių ir pasirašyti elektroninių paslaugų teikimo sutartį. Pirmiesiems dešimčiai klientų, kurie parsisiųs mobiliąją Šiaulių banko programėlę ir atliks nors vieną banko operaciją, bankas įteiks dovanų, sakoma pranešime. Šiaulių banko mobiliąją programėlę sukūrė Lietuvos IT įmonė „Etronika“. „Mobilioji bankininkystė tampa vienu iš svarbiausių banko ir kliento bendravimo kanalų, – teigė „Etronikos“ direktorius Kęstutis Gardžiulis. – Pagal vartotojo poreikius bei įpročius sukurta naujoji Šiaulių banko programėlė išmaniesiems telefonams padės banko klientams greičiau ir paprasčiau pasiekti visą reikalingą informaciją ir atlikti kasdienes banko operacijas“.

Šiaulių banko mobilioji programėlė nemokama, ji veikia įrenginiuose su „iOS“, „Android“ ir „Windows Phone“ operacinėmis sistemomis. Programėlę galima parsisiųsti iš atitinkamų sistemų interneto parduotuvių „Google Play“, „Apple Store“ ir „Windows Phone“, sakoma Šiaulių banko pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų