REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos policija atskleidė, kad dalis iš „Red Bull“ ekipos bazės pavogtų trofėjų buvo rasti išmesti į ežerą, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio šeštosios naktį šešių kaukėtų nusikaltėlių gauja, panaudoję visureigį, įsiveržė į Milton Keynese (Didžioji Britanija) esančią minėtos komandos bazę ir pavogė daugiau nei 60 trofėjų.

REKLAMA

„Red Bull“ patarėjas sporto klausimais Helmutas Marko anksčiau buvo išreiškęs nuomonę, kad trofėjų ekipai nepavyks atgauti, nes nusikaltimą įvykdę asmenys juos greičiausiai išlydys. Tačiau Thames Valley policijos skyrius pranešė, kad apie 20 trofėjų buvo rasti išmesti į „Horseshoe“ ežerą, netoli Sandhursto (Didžioji Britanija).

„Mes spėjame, kad apie 20 trofėjų buvo grąžinta. Dėl tikslesnio jų skaičiaus dar kalbamės su „Red Bull“ atstovais. Kai kurie iš trofėjų buvo sugadinti“, – sakė detektyvas Chris Oakman.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai, jog pavyko rasti dalį trofėjų yra geros naujienos. Už tai esame dėkingi policijai. Faktas, kad trofėjai buvo išmesti į ežerą ir apgadinti, parodo kokie bejausmiai žmonės įvykdė šį nusikaltimą“, – kalbėjo „Red Bull“ ekipos vadovas Christianas Horneris.

„Nors pavogti trofėjai daug ką reiškia šiai komandai, jų vertė nėra didelė. Daug didesnė žala buvo padaryta bandant įsiveržti į mūsų bazę. Tikimės, kad dalis trofėjų grįš pas mums, o tų, kurių nepavyks susigrąžinti, galėsime pasidaryti kopijas.“

Daugiau skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų