REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kšištofas Lavrinovičius grįžta į gimtąjį miestą. Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas su 35 metų 209 cm ūgio puolėju pasirašė kontraktą šiam ir kitam sezonui, praneša lrytas.lt. Lietuvos rinktinės krepšininkas nuo rudens rungtyniavo Italijoje, Emilijos Redžo „Grissin Bon“ ekipoje.

REKLAMA
REKLAMA

Per savo ilgametę karjerą Lavrinovičius taip pat vilkėjo Alytaus „Alitos“, Permės „Ural Great“, maskvos „Dinamo“, Kazanės UNIKS, Sienos „Montepaschi“, Kauno „Žalgirio“, Valensijos „Basket“ ekipų aprangą.

REKLAMA

„Apsispręsti nebuvo sunku. Man labai malonu, kad galėsiu atstovauti gimtajam miestui, kuriame užaugau, – lrytas.lt kalbėjo K. Lavrinovičius. – Emilijos Redžio klubo vadovai neapsidžiaugė. Jie tikėjosi, kad pratęsiu kontraktą, kuris galiojo iki Europos taurės turnyro grupių varžybų pabaigos.“

Puolėjas tvirtino, kad jo fizinė būklė puiki, o su vilniečių ekipos strategu Virginijumi Šeškumi dar neteko kalbėti. „Ar žaisiu 5 minutes per rungtynes, ar 20 minučių – bet kuriuo atveju atsiduosiu šimtu procentų. Treneris spręs, koks bus mano vaidmuo. Svarbiausia – ne mano asmeniniai rezultatai, o kad komanda laimėtų“, – teigė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Virginijus Šeškus: toks žaidėjas kaip Kšištofas Lavrinovičius mums tikrai pravers

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų