REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Robino Williamso (Robino Viljamso) mirtis paskatino žmones visame pasaulyje internete ieškoti informacijos apie garsiojo komiko gyvenimą ir šiais metais tai buvo stipriausia paieškų „Google“ tendencija, antradienį pranešė ši interneto gigantė.

REKLAMA
REKLAMA

„Mylimo komiko ir aktoriaus Robino Williamso mirtis sukrėtė pasaulį ir paskatino daugelį žmonių internete ieškoti daugiau informacijos ir prisiminti, tuo iškeldama Williamsą į #1 vietą mūsų pasaulinių tendencijų sąrašuose“, – tinklaraštyje pranešė „Google“ viceprezidentas paieškai Amitas Singhalas.

REKLAMA

„Dienomis po jo mirties net buvo paieškos suintensyvėjimas, susijęs su depresijos testais ir psichine sveikata“, – pridūrė jis.

R.Williamsas, kuris garsėjo savo energija, greitomis improvizacijomis ir linksminimu, rugpjūčio 11 dieną buvo rastas negyvas savo namuose Marino apygardoje į šiaurę nuo San Fransisko.

Jis pasikorė, nustatė koroneriai. 63 metų komikui neseniai buvo diagnozuota Parkinsono liga.

„Oskarą“ pelnęs R.Williamsas, kino, estrados pasirodymų ir hitais tapusių televizijos serialų veteranas, buvo vienas populiariausių Holivudo pramogininkų ir jo mirtis sukėlė daug emocijų.

REKLAMA
REKLAMA

PASAULIO FUTBOLO ČEMPIONATAS, EBOLOS KARŠTLIGĖ

Antroje „karščiausių“ paieškos tendencijų sąrašo vietoje yra Pasaulio futbolo čempionato karštligė.

„Pasaulio futbolo čempionatas Brazilijoje turėjo teisingą savąją nepamirštamų akimirkų dalį ir visą vasarą buvo prikaustęs visus prie televizorių ir mobiliųjų įrenginių“, – nurodė „Google“.

Nuo Luiso Suarezo (Luiso Suareso) įkandimo ... iki Timo Howardo (Timo Hovardo) „supermeno“ pasirodymo, ... iki Vokietijos neįtikimo kelio į savo ketvirtą titulą, šis turnyras tikrai pateisino savo reputaciją“, – sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mirtinai pavojingas Ebolos virusas ir tragedijų prislėgta „Malaysia Airlines“ yra atitinkamai trečioje ir ketvirtoje sąrašo vietose. Toliau eina „ledinio vandens kibiro iššūkis“.

Pirmąjį dešimtuką užbaigia žaidimas „Flappy Bird“, Eurovizijos laimėtoja Conchita Wurst (Končita Viurst), grupuotė „Islamo valstybė“, animacinis filmas „Ledo šalis“ (Frozen) ir Sočio olimpiada.

„Tai buvo metai, kai mums smogė mylimo komiko mirtis ir kai stebėjome naujienas ... apie siaubingą lėktuvo sudužimą ir baisią ligą, – sakė A.Singhalas. – Mūsų dėmesį kaustė sporto įvykiai, mes linksminomės su paukščiais, ledo kibiru ir užšalusia princese“.

REKLAMA

„Apple“ naujasis „iPhone 6“ buvo populiariausia paieškų apie elektroninius prietaisus tema, o „Bado žaidynių“ (Hunger Games) žvaigždė Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) sukūrė pagrindinę informacijos apie asmenį paieškų tendenciją.

Rugsėjo mėnesį internete buvo nutekintos nuotraukos, kuriose „Oskarą“ pelniusi aktorė ir daugybė kitų įžymybių buvo įamžintos nuogos, ir kelios garsenybės grasino kelti bylą „Google“ už tai, kad nutekinti atvaizdai nebuvo pašalinti.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų