REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais negalime suprasti, kodėl vienas žmogus taip mėgsta vadovauti, kitas – atsargus kiekviename žingsnyje, o trečias – nepamainoma kompanijos siela. Pasirodo, visi mes jau gimstame skirtingi. Būtent gimimo metai ir lemia mūsų būdą.

REKLAMA
REKLAMA

Žiurkė (1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 metai) Šie žmonės žavingi ir agresyvūs. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti ramūs ir linksmi, tačiau pernelyg jais nepasitikėkite. Jie dažniausiai yra neramūs, nervingi, cholerikai. Mėgsta būti kompanijoje, apkalbėti kitus. Turi daug pažįstamų, bet gerų draugų – mažai. Žiurkės simbolio žmonės gali būti geri kritikai, todėl verta paklausyti jų patarimų. Vis dėlto net jei pasirodytų, kad jie viską kritikuoja tyčia, iš tiesų jie yra objektyvūs ir teisingi.

REKLAMA

Jautis (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 metai) Šio simbolio žmonės gali ištverti visus sunkumus. Tačiau tai nereiškia, kad jie juodadarbiai ir nusižeminantys. Priešingai – jie išdidūs, mėgstantys vadovauti ir gerbiami kitų, keliantys pasitikėjimą. Jie konservatyvūs, nemėgstantys naujovių – šiuolaikinis pasaulis ne jiems. Jie uždari, nekalba apie savo jausmus, tad juos sunku suprasti. Kadangi yra išdidūs, niekada neprisipažins net patys sau, kad ko nors bijo ar kad nepasitiki savo jėgomis.

Tigras (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 metai) Tokie žmonės greitai užsidegantys, supykstantys, nedisciplinuoti, mėgstantys valdyti kitus, nemėgstantys nusižeminti. Jie rizikuoja ir įtraukia į riziką kitus. Sunku atsispirti jų magnetizmui. Niekas neišdrįsta pasakyti jiems tiesos, net jei tikrai yra neteisūs ir ta tiesa gresia baigtis bloguoju. Jie – aktyvūs revoliucionieriai, kovotojai, nemėgstantys konservatyvumo, nestovintys vietoje, jei šalia kas nors skriaudžiamas. Visada veržiasi į priekį, gali pasiaukoti dėl jiems svarbaus dalyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų