REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį šeštadienį Vilniaus Vingio parko estradoje atidaryta tituluotos lengvaatletės Jolantos Verseckaitės sporto studija. Trečius metus asmenine trenere dirbanti sportininkė, siekdama skatinti moteris sportuoti, įrengė treniruotėms skirtą salę, į kurią visos norinčios kviečiamos jau nuo šio pirmadienio.

REKLAMA
REKLAMA

„Idėja atidaryti sporto studiją kilo nuo projekto skatinti moteris aktyviai sportuoti. Kada pradėjau šią veiklą, po truputį brendo mintis, jog norisi kažko savo ir ko nors daugiau. Kadangi manieže darėsi per ankšta, nusprendžiau, jog reikia bandyti kurti savo sporto studiją“, – teigė J.Verseckaitė.

REKLAMA

Iki šiol šiltuoju metų laiku J.Verseckaitė su sveiką gyvenimo ritmą propaguojančiomis moterimis sportuodavo Vingio parke, o šaltuoju periodu – lengvosios atletikos manieže.

„Kiekvieną vasarą mes sportuojame gryname ore, o mūsų treniruočių vieta yra būtent Vingio parkas. Šias patalpas sporto studijai nusižiūrėjau jau seniai. Kadangi skatinu sveiką ir aktyvų gyvenimą, ši vieta parke puikiai tiko. Rezultatas – nuo pirmadienio pradedame čia sportuoti, – džiaugėsi lengvaatletė.

REKLAMA
REKLAMA

– Norinčių sportuoti vis daugėja, tačiau neturėjau galimybių priimti daugiau žmonių. Lengvosios atletikos manieže laikas yra ribotas, per dieną galėjau turėti tik vieną grupę, o dabar galimybės leis plėsti veiklą. Kursiu daugiau grupių ir sportuoti priimsiu visas norinčias moteris.“

Dėl gausaus sportuojančių būrio J.Verseckaitė į trenerių komandą pakvietė dar dvi lengvaatletes – bėgikę Karoliną Strakovską ir ieties metikę Giedrę Kupstytę. Drauge su šiomis sportininkėmis J.Verseckaitė treniruojasi pas trenerį Andrejų Tolstiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas grupes turiu tik aš ir pati asmeniškai su jomis dirbu, tačiau planuoju grupių kurti daugiau. Fiziškai spėti bus sudėtinga, todėl į komandą pakviečiau dvi merginas, kurios drauge su manimi sportuoja ir kurias gerai pažįstu. Manau, kad jos puikiai pritaps ir taip pat, kaip ir aš, įkvėps moteris bei mes kartu tapsime puikia komanda“, – sakė J.Verseckaitė.

Nors tarp J.Verseckaitės sportuojančių būrio jau daugiau nei pusšimtis moterų, ji pati vis dar siekia sportinės karjeros aukštumų. Trišuolininkė realiai pretenduoja vykti į kovo mėnesį Prahoje (Čekija) vyksiantį Europos uždarų patalpų lengvosios atletikos čempionatą. Šių varžybų normatyvas – 13,50 metro. J.Verseckaitė dar šių metų Lietuvos lengvosios atletikos čempionate nušoko 13,68 m.

REKLAMA

„Jei nebūčiau atsidūrusi sporte, viso to tikrai nebūtų. Lengvoji atletika mane labai daug ko išmokė: išugdė mano tvirtą charakterį, siekiamybe tapo nuolatinis tobulėjimas ir atsakingas darbas, o svarbiausia – sugebėjau atrasti šią veiklą, kuri teikia tokį didelį gyvenimo malonumą ir džiaugsmą“, – teigė J.Verseckaitė.

Daugiau informacijos apie treniruotes galite rasti verseckaite.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų