REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 21 d. „Microsoft“ papasakos apie asmeniniams kompiuteriams (PC) skirtų žaidimų ateitį. Tą dieną „Microsoft“ surengs konferenciją, skirtą „Windows 10“. Bus pristatyta vartotojams skirtą operacinės sistemos versija „Windows 10 Consumer Preview“, o kartu bus papasakota apie OS galimybes žaidimų srityje, rašo „Gamespot“.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp pranešėjų bus „Microsoft Xbox“ padalinio vadovas Philas Spenceris. Ekspertų teigimu, jis kalbės apie naujos kartos žaidimų konsolės arba jai skirtos naujos operacinės sistemos ateitį, nors „Twitter“ pranešimas kalba apie ką kita.

REKLAMA

Remiantis pranešimu, P. Spencer papasakos apie žaidimams skirtas „Windows 10“ galimybes. Tikėtina, kad bus išsamiau papasakota apie API „DirectX 12“, iš kurio laukiama didesnio produktyvumo lygio (apie kurį savo demonstracijose kalbėjo „Intel“).

Priminsime, kad specialiame „Intel“ renginyje planšetiniame kompiuteryje „Surface Pro 3“ su „Core i5“ buvo atliktas grafikos posistemės testas. Su „Intel HD 4400“ bei „DirectX 11“ parodyta 19 kadrų per sekundę sparta, tuo tarpu ta pati konfigūracija su „DirectX 12“ pasiekė 33 kadrus per sekundę. Taigi, sparta pakilo 70 %.

Paskutiniu metu „Microsoft“ ne itin aktyviai reiškiasi PC skirtų žaidimų segmente. 2013 m. kompanija atsisakė tarnybos „Games for Windows Live“, o šių metų liepos mėnesį iš „Windows Store“ buvo pašalinta eilė „Xbox“ žaidimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų