REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Štai ir atėjo gražiausios metų šventės, kai skubame pakuoti kalėdines dovanas, kepti žuvį ir kalėdinį pyragą. Tačiau nepamirškite, kad svarbiausia – visai ne pyragas ir dovanos. Svarbiausia – pabūti kartu su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Pabūti kartu – tai ne žiūrėti televizorių, kaip tai darote kiekvieną dieną. Pabūti kartu – tai bendrauti su pačiais artimiausiais, džiaugtis vienas kitu ir nepamiršti pasakyti, kaip mylite vienas kitą. Tad linkime per šias šventes nepamiršti pabūti kartu su tais, kuriuos tikrai mylite.

1. Pirmiausia išjunkite televizorių, o kai ruošiatės šventėms – ir mobilųjį telefoną. Tai padės jums ramiai pasiruošti šventėms ir ramiai jas atšvęsti. Žinoma, per pačias Kalėdas, kai jums tikriausiai daug kas skambins norėdami pasveikinti, įsijunkite telefoną. Tačiau televizoriaus – jokiu būdu. Juk šventės skirtos tam, kad pabūtumėte su šeima, o televizorių galite pažiūrėti bet kurią kitą dieną.

2. Apgalvokite, kokios būtų idealios Kalėdos jums. Kur jas švęstumėte? Su kuo? Ką norėtumėte valgyti? Galbūt tereikia šiek tiek pasistengti ir galite suorganizuoti tokias Kalėdas, kokių tikrai norite.

3. Aplankykite artimuosius ir draugus. Tačiau neužsisėdėkite svečiuose per ilgai. Stenkitės, kad laiko užtektų visiems.

4. Paskambinkite tiems, kurių neturėsite galimybės aplankyti.

5. Jei turite antrąją pusę ar vaikų, šventėms ruoškitės visi kartu. Bendra veikla jus tik suartins. Nepamirškite, kad buvimas kartu – tai pati didžiausia dovana.

6. Būkite gerai nusiteikę. Jei prie šventinio stalo sėdėsite susiraukę ir liūdni, sugadinsite šventes ne tik sau, bet ir savo artimiesiems. Bent vieną dieną pamirškite rūpesčius ir džiaukitės tuo, kad esate visi kartu.

7. Bent kartą metuose niekam dėl nieko nepriekaištaukite, pasakykite visiems, kaip juos mylite, apkabinkite.

8. Skirkite šiek tiek laiko sau ir savo antrajai pusei, kad pabūtumėte tik dviese. Deja, dažnai nutinka taip, kad per šventes, kol aplankome gimines, laiko nebelieka artimiausiam žmogui. Stenkitės, kad taip nenutiktų.

Gerų švenčių!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų