REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visiems, kurie nekantraudami laukia filmo apie Lietuvos krepšinio korifėjų Arvydą Sabonį, jo kūrėjai turi gerų žinių. Nors vienas laukiamiausių metų filmų „Arvydas Sabonis. 11“ kino teatruose pasirodys tik savaitės pabaigoje, gruodžio 19 dieną, pačius nekantriausius filmo kūrėjai kviečia į išankstines premjeras. Jau antradienį dokumentinį filmą bus galima išvysti sostinėje. Gruodžio 16 dieną, 19 valandą, Vilniuje įsikūrusiame „Forum Cinemas Vingis“ pirmą kartą sostinėje bus parodyta kino juosta apie Lietuvos krepšinio žvaigždę.

REKLAMA
REKLAMA

Neliks nuskriausti ir laikinosios sostinės žiūrovai. Gimtajame Sabo mieste išankstinis seansas bus rodomas gruodžio 17 dieną, 19 valandą, Kauno „Akropolyje“ esančiame kino teatre „Forum Cinemas“.

REKLAMA

Maža to, visi susirinkusieji turės galimybę ne tik pirmieji pamatyti taip laukiamą filmą, bet ir pabendrauti su pačiu A. Saboniu bei visa filmo kūrybine grupe. Išankstiniuose seansuose apsilankys ir pats krepšininkas, todėl kiekvienas atėjęs turės galimybę paspausti Sabui ranką, gauti autografą ar nusifotografuoti. Susirinkusiųjų taip pat laukia siurprizai ir dovanos iš paties Sabo rankų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų