REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Reikalai strigs. Tačiau turėsite progų viską sutvarkyti taip, kaip jums reikia. Gresia nemalonūs pokalbiai su darbdaviu, skolininkais, šeimos nariais. Nepalanku aptarti nekilnojamojo turto reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Neįsivelkite į finansines avantiūras: jums stigs atsargumo, pervertinsite savo galimybes. Netinkamas laikas ir bandyti laimę širdies reikaluose: mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus nebus sėkmingi.

REKLAMA

Dvyniai Pasistenkite nesuirzti dėl nesklandumų darbe, nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite linkę sureikšminti kitų nusižengimus. Būtina būti atsargiems dirbant su pinigais ir dokumentais.

Vėžys Labiau paisykite partnerių nuomonės, ypač aptardami finansinius reikalus. Tačiau geriau visai nepriimti sprendimų, susijusių su finansų bei meilės sritimi. Galite imti pernelyg priekabiauti prie sutuoktinio.

Liūtas Sudėtinga, nervinga diena: iš jūsų gali būti pareikalauta labai daug. Tačiau pagalbininkų ieškoti neverta, viską atlikite patys vieni. Gauta informacija apie pinigus, pelną tikriausiai bus apgaulinga.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei tikitės. Mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, sutuoktiniui. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni.

Svarstyklės Pasistenkite kitiems neprimesti nuomonės ir įsitikinimų – galite išprovokuoti konfliktą. Nepatartina ko nors mokyti, ginčytis su pareigūnais. Blogas laikas kelionėms, ypač komandiruotėms, įvairiems kontaktams su užsieniečiais.

Skorpionas Nelemto atsitiktinumo diena: niekuo aklai netikėkite, nes viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Negeras laikas painioti draugiškus ir valdiškus santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Galite patirti nuostolių. Nieko nauja nesiimkite, pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas. Jei kiltų nepasitenkinimas sutuoktiniu, neskubėkite aiškintis santykių: tai laikinas impulsas, dėl kurio vėliau gailėsitės.

Ožiaragis Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, ypač jei teks mokėti pinigus. Nebūkite agresyvūs sutuoktinio atžvilgiu, kita vertus, nesitikėkite, kad į jūsų malonų dėmesį ar dovaną bus reaguojama adekvačiai.

Vandenis Nesitikėkite sulaukti pagalbos iš įtakingų draugų, rėmėjų, užsieniečių. Tad pasiruoškite veikti savarankiškai. Na, o kai rasite išeitį, pagalba tikrai atskubės.

Žuvys Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams, ypač bendraudami su mylimu žmogumi, sutuoktiniu ar vadovu – tik laiką sugaišite ar net susipyksite. Saugokite dokumentus: kai ką svarbaus ir reikalingo galite pamesti. Pasisaugokite vagių ir pagyrūnų.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų