REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien nesnauskite, nes diena turėtų būti labai produktyvi. Jei reikia, sudarykite sutartis. Tiktų publikuoti, reklamuotis. O svarbiausia, susitikite su dominančiu asmeniu, draugais, atnaujinkite santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien jus itin domins komfortas, maži ir jaukūs malonumai. Kažkam galite tapti emocine atrama. Arba patys rasite, kam išlieti širdį, pasiguosti. Tačiau kuo toliau į vakarą, tuo labiau pinsis ir gali pavesti liežuvis, kalbantis su aplinkiniais.

REKLAMA

Dvyniai Tikėtinas pasisekimas versle, scenoje, meilės fronte. Pajusite didelį norą audringai pašėlti, pasilinksminti. Nusimato smagus vakarėlis, pasimatymas. Tačiau vakare galite kai ką sugadinti. Subtiliau elkitės su priešinga lytimi.

Vėžys Nebloga diena, jei laukiate atlygio už savo ankstesnį įdirbį, pagamintą daiktą, suteiktą ūkinę pagalbą ar kt. Dar geriau, jei norite, kad kas nors įvertintų permainą jūsų stiliuje, išvaizdoje, nes to tikrai sulauksite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jei norite išsiaiškinti asmeninius santykius su partneriu, neplanuokite tokio pokalbio vakarui. Rytas tam palankesnis.

Mergelė Diena bus gana nekasdieniška, kai ką daugiau ar mažiau keičianti jūsų rutinoje. Labai domins pikantiškos pramogos ir kūniški malonumai. Jei pernelyg įžūliai ir atvirai jų sieksite, vakare galite sulaukti nepalankumo.

Svarstyklės Pakiliai prasidės ši diena, viskas jums bus įdomu, gims naujų vilčių, susijusių su mokymosi ar profesinėmis galimybėmis. Susitiksite su žmonėmis, kuriuos gerbiate. Vakare nusimato vakarėlis. Ribokite svaigalų kiekį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Dalykiška diena, verčianti pagalvoti apie perspektyvas. Nusimato susitikimas su senu draugu, buvusiu partneriu, kolega ar kitu jums svarbiu asmeniu. Tačiau vakare vertindami įvykius, jausitės kažkuo nusivylęs.

Šaulys Diena džiugins susitikimais, renginukais. Tačiau ką duos rytas, vakaras gali atimti. Vertinkite kitų dėmesį, pagalbą, nes tai yra vertybė, o ne savaime suprantamas menkniekis. Jei aplink jus netikri draugai, vakaras tai atskleis ir nuliūdins.

Ožiaragis Šiandieną norėsis plaukti pasroviui, nesukant dėl nieko galvos. Puikiai veiks jūsų intuicija, o svetimos paslaptys skleisis jums to nė nesiekiant. Tačiau lengvai prarasite gerą reputaciją, jei apie jas kam nors prasitarsite. Neliežuvaukite.

REKLAMA

Vandenis Šiandien seksis tvarkyti tokius reikalus, kur tenka daug bendrauti, diskutuoti, aiškintis nesusipratimus, nutylėjimus. Tik venkite iš pašnekovų primygtinai reikalauti atvirumo - tai skatins įtampą.

Žuvys Diena bus rezultatyvi, jei ketinate tvarkyti su nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus, reformuoti verslą. Pravartu pasidairyti po parduotuves, jei norite atsinaujinti.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų