REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tvarkos ir teisingumo“ pirmininku dvejų metų kadencijai perrinktas Rolandas Paksas

Valentinas Mazuronis: Paksas paniškai bijo kritikos ir diskusijų

Tvarkos ir teisingumo“ partijos pirmininku dvejų metų kadencijai perrinktas europarlamentaras Rolandas Paksas. Šeštadienį vykusiame partijos kongrese už jį balsavo 607 partiečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas kandidatas - europarlamentaras Valentinas Mazuronis - surinko 150 balsų. Anksčiau pirmuoju pardijos pirmininko pavaduotoju buvęs V.Mazuronis nepaskirtas į šį postą.

REKLAMA

„Aš manau, kad Valentinas Mazuronis susikoncentravo į Europos Parlamentą, o man reikalingas žmogus, atsakingas už visus įvykius, kurie vyksta Lietuvoje, kuris kiekvieną dieną būna įvykių sūkuryje ir mes galime dirbti kaip komanda, komunikuojant ir darant sprendimus“, - BNS sakė R.Paksas.

Jis neigė, kad sprendimas susijęs su tuo, kad V.Mazuronis tapo vienu didžiausių jo kritikų.

„Man yra pabodę atsakinėti, ką galvoja Mazuroniai ir ko jie negalvoja. Aš labai jums nuoširdžiai kalbu, svarbiausia - programos įgyvendinimas, komanda ir bendras tikslas“, - teigė R.Paksas.

REKLAMA
REKLAMA

V.Mazuronis BNS sakė, kad partijos pirmininkas pavaduotojais pasirinko sau lojalius žmones.

„Aš galiu tik pasveikinti naują pirmininką ir jo komandą, kurios branduolį sudarys P.Gražulis, V.Kamblevičius ir K.Komskis. Jis gavo tą, ko norėjo. Pirmininko pasirinkimas reiškia, kad jis paniškai bijo kritikos ir diskusijų ir kad jis pavaduotojais pasirenka žmones, kurie yra jo ditirambos“, - BNS sakė V.Mazuronis.

R.Paksas pirmuoju pavaduotoju pasirinko partijos rinkimų štabo vadovą, parlamentarą Kęstutį Komskį, pavaduotojais pasirinkti Seimo narys, kandidatas į Vilniaus miesto merus Petras Gražulis, taip pat parlamentarai Rimas Antanas Ručys, Remigijus Žemaitaitis, partijos atsakingasis sekretorius Almantas Petkus, Juozas Imbrasas, Onutė Valiukevičiūtė, Vytautas Kamblevičius, Artūras Razbadauskas ir Egidijus Vilimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R.Paksas partijai vadovauja nuo jos įkūrimo 2002 metais, tuomet ji vadinosi Liberalų demokratų partija, 2006 metais pervadinta į partiją „Tvarka ir teisingumas“. Pertrauką jis padarė tik kai ėjo prezidento pareigas 2003-2004 metais.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų