REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys „Tvarkos ir teisingumo“ atstovas Andrius Mazuronis piktinasi, kad partijoje kita nuomonė lyginama su jos griovimu iš vidaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Naujausiame tarybos posėdyje savo nuomonės turėjimas skambiai buvo pateiktas kaip bandymas skaldyti partiją iš vidaus (...). Todėl šiandien noriu jūsų visų paklausti, ar tikrai kitokį nei partijos vadovybės mąstymą mes turime suprasti kaip partijos griovimą iš vidaus? O gal kaip tik partijos griovimas iš vidaus yra tada, kai partija nežino, kur link eina ir ko ji siekia, kai partija visą laiką, užuot žiūrėjusi į priekį ir kūrusi šviesą šalies ateities viziją, tik dairosi atgal ir dejuoja dėl praeityje patirtų skriaudų?“ – šeštadienį partijos kongrese Vilniuje kalbėjo A. Mazuronis.

REKLAMA

Parlamentaras teigė nesuprantantis, kodėl partijoje nuolat kalbama apie kovą su sistema, kai pati partija yra valdančiojoje koalicijoje ir tiesiogiai dalyvauja valstybės valdyme.

„(...) todėl kalbėti apie kažkokią kovą su sistema būtų ne kas kita, kaip bandymas senus lozungus pritaikyti naujoms realijoms. O naujos realijos yra tokios, kad mes ir esame sistema. Mes dalyvaujame priimant sprendimus, už kuriuos prieš ateinančius rinkimus teks atsakyti. Mūsų ministrai balsuoja Vyriausybėje, mūsų Seimo nariai balsuoja Seime ir mūsų savivaldybių nariai balsuoja tarybose, todėl bet kokios kalbos apie kovą su sistema skamba kaip politinės demagogijos pasireiškimas“, – kalbėjo A. Mazuronis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak portalo lrytas.lt, daugelis jau suvažiavimo išvakarėse laukė, kad jame kokį nors demaršą atliks iš partijos jau ir taip stumiamas jos Seimo narys, vieno jos lyderių ir pagrindinio Rolando Pakso konkurento, europarlamentaro Valentino Mazuronio, sūnus A. Mazuronis.

Jis jau seniai kritikuoja R. Paksą ir jam lojalią partijos vadovybės daugumą. Politikos užkulisiuose manoma, kad tik laiko klausimas, kada jis Seime prisijungs prie kitų politinių jėgų. Kaip rašo portalas, jį viliojančios politinės jėgos – nuo socialdemokratų iki liberalų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų