REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šok su manimi“ dalyviai netyli

Ką projekto dalyviai mano apie Jurijaus Smorigino elgesį?

Gruodžio 6-ąją į TV3 eterį sugrįžęs projektas „Šok su manimi“ prasidėjo, švelniai tariant, su trenksmu. Tiems, kurie nebuvote įsijungę televizorių ar neskaitėte naujienų portaluose pasirodžiusių skambių ir kartais persūdytų antraščių, priminsime, kad projekto komisijos narys baletmeisteris Jurijus Smoriginas tiesioginiame eteryje žarstėsi ne itin etiškais komentarais.

Gruodžio 6-ąją į TV3 eterį sugrįžęs projektas „Šok su manimi“ prasidėjo, švelniai tariant, su trenksmu. Tiems, kurie nebuvote įsijungę televizorių ar neskaitėte naujienų portaluose pasirodžiusių skambių ir kartais persūdytų antraščių, priminsime, kad projekto komisijos narys baletmeisteris Jurijus Smoriginas tiesioginiame eteryje žarstėsi ne itin etiškais komentarais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš pono Smorigino pylos gavo projekto dalyvė Jolanta Leonavičiūtė, į kurią buvo kreiptasi „ryža bestija“. „Aš šios panelės nepraleisiu. Jeigu jūs galit masažuoti, tai galit sugriauti šitą projektą?“ – pakeltu balsu išlėkęs ant parketo šaukė J. Smoriginas. Jo išpuolis pravirkdė merginą, kurios vardas pastaruoju metu žiniasklaidoje buvo linksniuojamas itin dažnai dėl jos sąsajų su pornografijos industrija.

REKLAMA

Šią savaitę klausiame, ką apie J. Smorigino išsišokimus mano šokių projekto dalyviai.

Tuenas Simonas Phamas

„Aš manau, kad ponas Smoriginas turi savo nuomonę ir nebijo jos išsakyti, be to, kritika – tik į naudą. Dauguma dalyvių nustebo dėl tokio išsišokimo. Aš persirenginėjau ir to momento nemačiau, o kai išgirdau apie tai, supratau, kad viskas buvo surežisuota. Man pagailo Jolantos“, – sakė Simonas.

Garsus modelis atskleidė ir savo susižavėjimą šokiais. „Šokius mylėjau visada, tik kiek kitokio stiliaus. Tik dabar pažindinuosi su sportinių šokių ypatumais. Jie išties sunkūs! Ir, manau, jie mano gyvenime išliks. Juk nuo valso per vestuves neišsisuksiu“, – šypsojosi vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Arnas Švilpauskas

„Televizijoje nesu naujokas. Pirmoji pamoka, kurią išmokau, buvo geriau susilaikyti nuo komentarų. Norėtųsi sakyti, ką galvoju, bet dažniau galvoju, ką sakau. Nori būti labai populiarus – rėk, prieštarauk, draskyk akis... O aš renkuosi ramesnio žmogaus būdą. Plėstis apie pono Smorigino elgesį nenoriu. Šis projektas labai jaunatviškas, jame gražūs žmonės, dekoracijos, vedėjai ir komisija. Tiesiog J. Smoriginas turėtų suprasti, kad jo pasisakymai, kurie buvo įdomūs prieš ketverius metus, dabar atrodo kvailai. Reikėtų gerbiamajam Jurijui sugrįžti į XXI amžių ir pakilti iki šių metų projekto lygio“, – sakė „Chorų karų“ generolas A. Švilpauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Agness Landau

„Visą laiką repetavau užkulisiuose, nes bijojau ką nors ne taip padaryti, bet kai išgirdau J. Smorigino riksmus, dar labiau išsigandau (juokiasi). Galvojau, kad man bus visai blogai ir jau nebeišeisiu į eterį. Man buvo šokas, kai pirmąją savaitę iš pono Smorigino gavau dešimtuką. Čia yra šou, sakykite ką norite, tačiau keiksmažodis eteryje mane nustebino labiau nei pono Smorigino elgesys. Seniau galvojau, kad jeigu žmogus verkia prieš kameras, tai yra suvaidinta. Kai buvome šokių stovykloje, žurnalistas manęs paklausė tokio klausimo, jog aš apsipyliau ašaromis ir paprašiau komandos, kad nefilmuotų, tačiau tada jie pradėjo filmuoti dar labiau. Dėl to nebeskiriu, kas televizijoje yra surežisuota, o kas tikra. Manau, kad tas incidentas nebuvo surežisuotas. Jeigu Smoriginas toks neblogas aktorius, tuomet jam reikia į Holivudą“, – juokdamasi kalbėjo Agness.

REKLAMA

Jolanta Leonavičiūtė

„Jei žmogus jaučiasi gerai su savo veiksmais, kalbomis, tai tik galiu pasidžiaugti dėl jo. Apie tariamą režisūrą – tegul kalba kas kaip nori. Mano atžvilgiu tai buvo emociškai sunku ir skausminga, tas pats, kaip spardyti gulintį“, – atviravo Jolanta, geriausiai projekte sutarianti su Sandra Žutautiene ir Ignu Barkausku. „Esame visai šauni komanda, neskaitant kai kurių žmonių, kurie mano, kad žemindami kitus gali save iškelti į viršų. O tai labai klaidinga nuomonė. Išmokta pamoka, gal net ne pamoka, o eilinis įsitikinimas, – kad pasitikėti galima tik savimi“, – sakė Jolanta.

REKLAMA

Monika Šalčiūtė

„Apmaudu, kad dauguma žiniasklaidos mano situaciją interpretavo visai kitaip ir pavertė mane keikūne. O kad J. Smoriginas virto arogantišku šmikiu, nekreipiu į tai dėmesio. Su Jurijumi neteko susidurti akis į akį. Užkulisiuose jis kartą pro mane praėjo, tačiau nieko nepasakė. Šis projektas paverstas cirku. Tie visi surežisuoti triukai – pigūs ir tik durnas galėtų jais patikėti“, – sakė Monika ir pridūrė, kad projekte yra daugybė draugiškų žmonių.

„Į šį šou atėjau, nes kai buvau maža mergaitė, žiūrėdavau į šį projektą ir man saldavo širdis nuo gražių pasirodymų bei suknelių. Dabar padaryta laida virto cirku. Ne viskas, bet dalis eterio buvo sugadinta dėl netikrų pasirodymų tam, kad būtų papiarinti prostitucine veikla užsiimantys asmenys“, – įsitikinusi projekto dalyvė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų