REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įgūdžių kalibravimas yra bandymų ir klaidų procesas. Tu negali išmokti pick-up'o besėdėdamas už kompiuterio ekrano. Tu tai gali išmokti tik eidamas ir kabindamas merginas.

REKLAMA
REKLAMA

Dirbdamas su šimtais naujokų visame pasaulyje, aš išrinkau dažniausiai pasitaikančias klaidas kurias jie daro, ir kurias galima išspręsti ankstyvose žaidimo stadijose.

REKLAMA

1) Buvimas nervingu kabinant karštas merginas

Tai ko gero lengviausiai išsprendžiama problema.

Jeigu tu būsi nervingas prie merginų, tu sukomunikuosi šias emocijas joms, tad jos taip pat pradės jaustis nervingos. Jei taip atsitiks, jos dažniausiai nueis nuo tavęs šalin.

Štai dėl ko aš skiriu tiek daug dėmesio mokinant kūno kalbos įgūdžių. Jeigu tu atsipalaiduosi (atsiloši, įsitaisysi patogiai) ir naudosi atsipalaidavusią ir ramią kūno kalbą – tavo mintys taip pat atsipalaiduos. Tavo mintys prisitaikys prie atsipalaidavusio kūno.

REKLAMA
REKLAMA

Vienu metu tavo kūne gali būti tik viena emocija. Taigi arba tu būni atsipalaidavęs arba nervingas ir įsitempęs. Kai šios dvi emocijos konkuruoja, laimi atsipalaidavimas, ir tokiu būdu pasiekiama pusiausvyra kūne. Nervingumas yra trumpalaikė emocija. Kai tavo kūnas bus atsipalaidavęs, mintys seks iš paskos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų