REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovės IBM ir „Apple“ pristatė pirmąsias įmonėms skirtas mobiliąsias programėles, kurios padės darbuotojams greičiau ir lengviau išnaudoti IBM didelių duomenų srautų analizės galimybes ir atskleisti įmonių potencialą.

REKLAMA
REKLAMA

IBM pranešė išleidusi dešimt programėlių, kurios gali būti naudojamas skirtingose veiklos šakose: mažmeninėje prekyboje, telekomunikacijose, bankininkystėje, draudimo ir kitų finansinių paslaugų įmonėse, vyriausybinėse organizacijose.

REKLAMA

„Verslo pasaulis tampa vis mobilesnis, o išmaniosios technologijos leidžia kurti individualius sprendimus ten, kur susiduria dideli duomenų kiekiai ir asmeninė informacija“, – teigia Brigita van Kralingen, IBM pasaulinio paslaugų teikimo padalinio vyresnioji viceprezidentė.

Bankininkystės ir finansų įmonėms skirtos programėlės leidžia analizuoti klientų konkurencingumą, surinkti analitines įžvalgas ir pateikti konkretiems klientams pritaikytas rekomendacijas, naudotis prognozavimo įrankiais ir juos išbandyti virtualioje simuliacijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Draudimo bendrovėms skirtos programėlės leidžia peržvelgti kliento duomenis ir draudimo istoriją, o analitinės priemonės – įvertinti kliento rizikos lygį.

Vyriausybinėms organizacijoms skirtos programėlės leidžia spręsti su darbo krūviu susijusius klausimus, patikslinti projekto prioritetus pagal realią situaciją bei įvertinti galimas rizikas.

Viešosios saugos organizacijoms skirta programėlė „Incident Aware“ pareigūnams pateikia detalius nusikaltimo vietos žemėlapius, istorinius duomenis apie įtariamsuosius, kylančias rizikas ir informaciją apie aukos būklę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mažmenininkams skirta programėlė analizuoja klientų duomenis ir rekomenduoja užsakymų apimtis remdamasi ankstesne pirkimų istorija ir dabartiniu asortimento pasirinkimu, leidžia patikrinti sandėlio likučius ar užsakyti naują partiją.

Specialiai „iPhone" ir „iPad" sukurtos IBM „MobileFirst“ programėlės pristatomos saugioje aplinkoje, integruotos su analitiniais sprendimais ir susietos su pagrindiniais įmonių procesais. Šios programėlės diegiamos, valdomos ir anaujinamos per IBM debesų platformą, ypatingą dėmesį skiriant duomenų, programėlių ir įrenginių saugai.

Kaip teigiama pranešime, šie programinės įrangos sprendimai taip pat bus prieinami ir IBM programavimo platformoje „Bluemix“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų