REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja šventės – laikas, kai tikriausiai dažnas vyras nekantrauja svarstydamas, ką šiais metais padovanos žmona ar mergina. Kaklaraištį? Naujas kojines? O dailiosios lyties atstovės svarsto, kaip mylimąjį nustebinti šį kartą...

REKLAMA
REKLAMA

Vyrai, leiskite savo antrajai pusei suprasti, jog vien dėl to, kad esate stipriosios lyties atstovas, nebūtinai apsidžiaugsite gavę grąžtą be jungiamųjų laidų. Tikriausiai norėtumėte dovanos, kurią iš tiesų panaudosite.

REKLAMA

Nėra tokio dalyko kaip „tobula“ dovana. Kiekvienas žmogus skirtingas, turi unikalų skonį bei pomėgius. Dailidė galėtų norėti naujo įrankių komplekto, verslininkas tikriausiai įvertins stilingą piniginę, užkietėjęs keliautojas labiausiai apsidžiaugs savaitgalio išvyka... Svarbu tai, kad moteris iš tiesų atsižvelgtų į jūsų pomėgius ir interesus (išskyrus pornografiją).

Pateikiame sąrašą dovanų, apie kurias turėtų pasvarstyti kiekviena moteris. Belieka surasti būdą, kaip diskretiškai šį sąrašą parodyti mylimajai.

REKLAMA
REKLAMA

10. Piniginė ar kitas aksesuaras

Kam? Moterys dažnai dvejoja, kokią sumą turėtų išleisti vyro dovanai, ypač jei jie neseniai susipažino. Tai – puiki dovana tiems, kurie dar tik pradėjo susitikinėti. Juk moteris nori pagelbėti vyrui tapti organizuotesniam ir atsisakyti išsipūtusios kelnių kišenės.

9. Chalatas

Kam? Vonios chalatas – puiki dovanos idėja tiems, kuriems patinka atsipalaiduoti savaitgalio rytus leidžiant namuose –  jaukiai bei prabangiai atrodant. Nejaugi nenorėtumėte būti apsigaubęs prabangiu šiltu chalatu, kai mylimoji nusimeta visus drabužius ir laukia taip trokštamo masažo?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. DVD kolekcija

Kam? Vaikinams, kurie mielai laiką leidžia namuose žiūrėdami filmus, diegiančius puikias šeimos vertybes, leidžiančius atsipalaiduoti ir tiesiog pasimėgauti geru kinu. Tokios DVD kolekcijos kaip „Krikštatėvis“, „Džeimsas Bondas“ ar „Sopranai“ – puiki pradžia.

7. Kvepalai

Kam? Puikaus aromato kvepalai – dovana, tinkama bet kokiai draugystei, dovana, kurią vyras įvertins tiek per pirmąsias, tiek per dvidešimtąsias Kalėdas kartu. Nuostabaus kvapo dovana – geras ženklas, kad moteris nori paversti jus vyru, kuriam neįmanoma atsispirti... Jei ne tai, jūs tikriausiai tiesiog nekaip kvepiate.

REKLAMA

6. Kavos aparatas

Kam? Tiems, kuriems patinka mėgautis kiekviena smulkia detale, kalbant apie šviežiai padarytą puodelį espreso kavos... Galite mėgautis puikia espreso ar late namuose, neaukodami nei skonio, nei kokybės.

5. Delninukas

Kam? Iš tiesų užimtiems verslininkams ar kitos srities profesionalams, kurie dažnai pamiršta susitikimus, gimtadienius ir kitas sukaktis. Tik būkite atsargūs – padovanojusios šią dovaną moterys tikėsis, kad niekada nebepamiršite jos gimtadienio ar jūsų draugystės sukaktuvių.

4. Apranga

Kam? Tiems, kurie žino viską, išskyrus tai, kaip tinkamai išreikšti save aprangos stiliumi. Moteris visada žino, kokios mados tendencijos dabar vyrauja, ir, būkite tikri, ji nusimano, kokie drabužiai jums tinka. Jei tai nėra tiesiog dar vienas kaklaraištis – šypsokitės. Juk gavote puikią dovaną, kuri privers jus atrodyti puikiai.

REKLAMA

3. CD grotuvas / MP3 grotuvas / „Soundbox’as“ / „iPhone“ grotuvas

Kam? Vyrui, kuriam patinka atsipalaiduoti klausant muzikos, kuriam melodijos sukelia aistrą, ypač mylintis su antrąja puse. Tik nepamirškite pridėti ir viliojančios muzikos kompaktinę plokštelę – leiskite melodijai ritmiškai įsiskverbti į jūsų namus.

2. DVD grotuvas / „Play Station“ kompiuteris

Kam? Vyrams, kurie visus pinigus išleidžia pirkdami žmonai nuostabias gėles, seksualius drabužėlius ir brangius papuošalus. Taip, teisingai, santaupos baigėsi ir nebegalite nusivesti mylimosios į teatrą... Tačiau metas jai jus nustebinti antru įmanomai geriausiu dalyku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Bilietai į rungtynes ar koncertą

Kam? Bet kuriam vyrui, kuris yra vienišas, išsiskyręs, susitikinėjantis, vedęs, jaunas ar senas, mėgsta sportą ir norėtų gyvai pamatyti mylimiausios komandos žaidimą. Jei nesate sporto gerbėjas, mylimoji gali nustebinti jus įteikusi bilietus į mėgstamiausios grupės koncertą.

Priedas

Svarbiausia atsižvelgti į mylimojo pomėgius, viską daryti iš širdies ir neužmiršti pridėti prie dovanos karšto bučinio ar nepamirštamos meilės nakties...

„Suaugusiems.lt“ inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų