REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį finišuoja UEFA Čempionų lygos grupių etapas. Prieš žiemos poilsį paaiškės visi atkrintamųjų varžybų dalyviai, o į nuvažiuojantį traukinį dar bando brautis „Roma“ ir „Man City“ klubai.

REKLAMA
REKLAMA

E grupėje situacija pakankamai paini. Aiškus lyderis Miuncheno „Bayern“ yra surinkęs 12 taškų, tuo tarpu „Roma“, „Man City“ ir Maskvos CSKA turi po 5.

REKLAMA

„Serie A“ grandai savo aikštėje kausis prieš Anglijos čempionus, o rusai bandys pateikti sensaciją Vokietijoje.

Apie įdomiausias dienos rungtynes portalas „EuroFootball.lt“ paprašė pareikšti savo nuomonę ekspertų - trenerio Valdo Dambrausko ir televizijos komentatoriaus Gedimino Reklaičio.

"Man City" labai priklauso nuo puolėjo Sergio Aguero, praėjusį savaitgalį jis gavo traumą, todėl jo nežaidimas gali labai įtakoti rungtynes. "Miestiečiai" rungtyniaus kaip Anglijoje t.y. labai agresyviai, todėl pagrindinis dalykas, kurį turėtų naudoti "Roma", tam tikrą laiką kontroliuoti kamuolį.

REKLAMA
REKLAMA

Jei "Roma" paruoš planą t.y. suderins kontrolę bei retkarčiais jos atidavimą "Man City", su sėkmingomis kontraatakomis būtų labai įdomios rungtynės, kurių rezultatą labai sunku prognozuoti", - sakė V.Dambrauskas.

Futbolo specialistas G.Reklaitis teigė, kad anglai gali jausti papildomą spaudimą dėl praeities nesėkmių turnyre.

"Geriau šiuo metu žaidžia "Man City", bet ar jų neužkamuos Čempionų lygos kompleksas? Kokia situacija su Aguero? Kokia Yaya Toure sveikata? Klausimų daug, o atsakymai - per rungtynes.

Tačiau neabejoju, kad antroji grupės komanda paaiškės po rungtynių Amžinajame mieste", - teigė sporto komentatorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V.Dambrauskas prognozavo, kad didelės įtakos rungtynėms gali turėti skirtingas nacionalinių pirmenybių lygis - Anglijos čempionate reikia aršiai kovoti su visais priešininkais.

"Vis dėlto manau, kad "Man City" sugebės išgauti rezultatą. "Premier" lyga toks čempionatas, kur tą reikia daryti per visas rungtynes ir būtent šis faktorius gali būti labai svarbus.

Kad CSKA nugalės "Bayern" man visiškai neįtikima, net jei vokiečiai žais ne stipriausia sudėtimi. Savų žiūrovų akivaizdoje jie vis tiek neturės didelių problemų“.

E grupės padėtis:

- "Roma" patektų į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas (pirmą kartą per pastaruosius keturis sezonus) jei laimėtų prieš "Man City"

- Italams užtektų net lygiųjų, jei CSKA pasidalintų po tašką su "Bayern". Rungtynių be įvarčių užtektų, jei rusai nenugalėtų Miuncheno klubo

- "Man City" likimas priklauso nuo CSKA rezultato. Jei "Roma" laimi, anglai su rusais baigia pasirodymą turnyre

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų