REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

Kol laukiasi, moterys maistu eksperimentuoja kaip įmanydamos: vieną minutę rankoje plyta šokolado, kitą – marinuotas agurkėlis, rašoma dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Štai Anglijoje gyvenanti 25-erių Jade Sylvester renkasi kiek keistesnį variantą. Skaniausias patiekalas jai – tualetinis popierius. Kad turi nenumaldomą potraukį kramsnoti šį „skanėstą“ jaunoji mamytė suprato kuomet laukėsi savo pirmojo sūnaus Jaxono. Dabar jau 5 vaikus auginanti Jade suvalgo bent po ruloną per dieną.

REKLAMA

Moteris įtaria, jog ją kamuoja retas sutrikimas kuomet žmogus valgo netinkamus vartojimui ir jokios maistinės vertės neturinčius produktus. Jau esame girdėję apie „gurmanus“, kurie pietums renkasi kelias saujas smėlio, užsikanda žvakėmis, o po to dar pasisaldina gyvenimą lūpų dažais. Jade jungiasi į jų gretas ir prisipažįsta apie savo neįprastą potraukį tualetiniam popieriui.

„Besilaukdama antrą mėnesį supratau, kad noriu paragauti. Niekaip nesuprantu kodėl, bet dabar per dieną su malonumu sukramsnoju po ruloną. Dievinu šio audinio struktūrą jausti tirpstant burnoje. Šeima nuolat priekaištauja, kad tai nesveika, kad neturėčiau šitaip maitintis. Tačiau tai man nepadeda“, – prisipažįsta 5 vaikų motina.

REKLAMA
REKLAMA

Medikai aiškina, jog vartojimui neskirtų produktų valgymas gali sukelti labai rimtų problemų sveikatai. Vis dar aiškinamasi, kodėl dažniausiai to imasi nėščios moterys, tačiau įtariama, jog visa tai – dėl geležies trūkumo. Daktarai įspėja, jog šis pomėgis yra nuodingas ne tik gimdyvei, bet ir kūdikiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų