REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kimi Raikkoneno teigimu, nėra konkrečios priežasties, dėl kurios jis šiemet negalėjo prilygti buvusiam komandos draugui Fernandui Alonso, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Į „Ferrari“ ekipą šiais metais sugrįžęs suomis daugelį nuvylė savo prasta forma. Sportininko geriausias rezultatas – Belgijoje iškovota ketvirta vieta. K. Raikkonenas sezoną baigė dvyliktoje lenktynininkų įskaitos vietoje, pelnęs 55 taškus. Tuo tarpu minėtasis F. Alonso iškovojo 161 tašką ir tenkinosi šešta vieta.

REKLAMA

„Yra begalės priežasčių, dėl kurių pasirodžiau prasčiau nei Alonso. Tačiau galutinis rezultatas lieka toks pats“, – sakė K. Raikkonenas.

„Tai buvo sunkūs metai daugelyje sričių. Kaip jau esu sakęs anksčiau, jei nekovoji dėl čempiono titulo – tai nėra geri metai. Kaip komandai, mums tai buvo itin prasti metai.“

Nuo 2015 m. F. Alonso „Ferrari“ komandoje pakeis iš „Red Bull“ pasitraukęs Sebastianas Vettelis. K. Raikkonenas tikisi, kad kartu su vokiečiu jam pavyks sugrąžinti italų ekipą į pergalių kelią.

„Tai turėtų būti įdomu. Mūsų santykiai iki šiol buvo geri. Nemanau, kad tai pasikeis kitais metais. Kartu stengsimės, kad „Ferrari“ vėl atsidurtų ten, kur jai ir priklauso būti. Manau, kad mums gali būti smagu.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų