REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

 

Kai jis prekybos centre pasitinka dovanų ištroškusius džiūgaujančius vaikus – atrodo tarsi įprastas, niekuo nepasikeitęs Kalėdų Senelis (dailymail.co.uk).

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai kiek modernesnis pasakų herojus. 59-erių Martinas – tatuiruočiausias kalėdinis veikėjas: 94 proc. jo kūno išmarginta šios šventės tematiką atitinkančiais atributais. Beje, tai – jo paties darbas. Tatuiruočių meistras 15-us metus iš eilės vaikams dovanoja dovanas, o laisvu nuo darbo metu – raižo dailiausias tatuiruotes.

REKLAMA

„Jei toks rekordas kada nors būtų fiksuojamas, norėčiau tapti tatuiruočiausiu Kalėdų Seneliu pasaulyje“, – prisipažysta ponu Martinu prisistatantis 59-erių Brazilijos gyventojas.

Vyro kūną puošia ne vien tatuiruotės, bet ir du auskarai krūtinės speneliuose. Žinoma, pašėlusio būdo vyriškis prieš kameras išdrįso pademonstruoti ne tik viršutinę kūno dalį – jis be vargo atidengė ir kojas.

„Štai čia išraižytos rogės, čia eglė ir Kalėdų Senelis. Turiu ir sniego, ir net raktą, skirtą visų namų durims atrakinti“, – demonstruodamas tatuiruotes vardijo ponas Martinas.

Čia galite išvysti daugiau nuotraukų.  

Tatuiruotas Kalėdų Senelis (nuotr. „YouTube“)

Tatuiruotas Kalėdų Senelis (nuotr. „YouTube“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų