REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

TV3 eteryje prasidėjo grandiozinis šokių projektas „Šok su manimi“.

TV3 eteryje prasidėjo grandiozinis šokių projektas „Šok su manimi“.

REKLAMA

Šou pradėjo bendras dvylikos porų pasirodymas improvizuotomis šokėjų varžytuvėmis, kurių pabaigoje televizijos projekto vedėjai Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė įnešė laimėtojų taurę. Projekto dalyvius sunkiai į studiją netelpantys žiūrovai pasitiko gausiomis ovacijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Penktasis šou sezonas televizijos žiūrovus pasitinka naujovėmis. Laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio partnere už projekto vairo tapo Indrė Kavaliauskaitė.

REKLAMA

„Šok su manimi“ projekto komisiją sudaro baletmeisteris Jurijus Smoriginas, sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristas, TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

‘Turim tokią komisiją, kaip Rūta Ščiogolevaitė padauginus iš šimto”, - sake Mindaugas Stasiulis, pajuokavęs ir apie pirmąją ant parketo pasirodysiančią šokių dalyvę: "Jau geriau pusvalandis su Jolanta Leonavičiūte, nei valanda su Rūta", - juokavo šou vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Jurijui Smoriginui pasirodžius ant parketo ir sukėlus skandalą, vakarą pradėjo  dainininkė Greta Lebedeva ir Andrius Kandelis, sušokę lėtą valsą.

“Kas yra? Uždusęs, nesportuojam”,- Andriui Kandeliui kritikos strėlę paleido Jurijus Smoriginas. “Esu nusivylęs Kandelio partnere, nes ji labai demonstruoja save”, - sake baletmeisteris.

“Galvojau eidama, kad Lebedeva su Šalčiūte susirungs, kuri prie ausų pritrauks krūtinę. Bet likau maloniai nustebinta”, - sake Agnė Jagelavičiūtė.  

Ant parketo pasirodžiusi Monika Šalčiūtė komisijos pirmininko nesužavėjo. Išgirdusi Jurijaus Smorigino pastabas apie talentų trūkumą ir celiulitą, Monika komisijos pirmininką, švelniai tariant, pasiuntė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tretieji ant parketo žengė „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, lėto valso metu sulaukę gausių publikos ovacijų.

“Puikus šokis. Tikrai jaučiu artumą dirbti. Vis dėl to “TV Pagalboj” dirbti tai ne kokiam balete kojas kilnoti”, - sake Agnė.

“Kaip gali kvailas protas protingai kalbėti”, - atsikirto Jurijus Smoriginas.

Ketvirtoji pora pasirodžiusi projekte – „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė, atlikę čia čia čia kompoziciją. 

“Arnai, slėpkit savo oralinę praeitį”,- dar vieną perliuką pažėrė Jurijus Smoriginas. “Juk jis žmogus, pro burną kvėpuoja”, - atsikirto Cololo.

REKLAMA

 

Vakaro pasirodymų seriją tęsė šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, šokę lėtą valsą. Sulaukęs projekto vedėjų pastabų apie ištreniruotą pilvo presą, Ignas ant parketo pasirodė prasegtais marškiniais. Pora sulaukė ne tik studijos žiūrovų simpatijų, bet ir aukštų komisijos įvertinimų.

“Norėčiau pasidžiaugti, kad vakare atsirado prašviesėjimas”, - teigė komisijos pirmininkas.

Vakaro vedėjai Indrei Kavaliauskaitei paprašius paaiškinti, kuo skiriasi valso ir rumbos skaičiavimai, Jurijus Smoriginas įgėlė ir vakaro vedėjai. “Paklauskite savo mamytės, ar Jums ji leido klausti tokio klausimo. Juk žinome, ką reiškia “blatas” Lietuvoj”.  

REKLAMA

Kiti ant parketo žengė profesionalus modelis, Mindaugo Stasiulio “vakaro veidu” pavadintas Simonas Pham ir Ieva Miklaševskaja. Pora atliko čia čia čia.

“Tik gražaus modeliuko įvaizdžio nepakaks”, - sake komisijos narė Agnė Jagelavičiūtė. “Galiu pasakyti, kad yra vienas minusas, klubai juda, o visa kita kampuota”, - teigė Cololo. Tuo tarpu Jurijus Smoriginas Simą pavadino Buratinu, pridūręs "Ką čia mes like'us spausim, kad gražus ir vaikšto podiumu kaip senmergė". Jūratė Norvaišienė išgyrė šokėjų ekspresijas ir šokio nuotaikų perteikimą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Septintieji ant parketo žengė vestuvių organizatorius – rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, sušokę lėtą valsą. Komisija pasirodymą įvertino dešimtukais.

Dainininkė Monika Linkytė su šokių partneriu Justu Bareišiu čia čia čia pasirodymą pradėjo muzikiniu intarpu. Monika scenoje atliko Duffy dainą „Mercy“, kurios įrašas skambėjo ir likusio šokio pasirodymo metu. Poros pasirodymas buvo įvertintas devynetais. Į komisijos pastabas Monika atsakė juokaudama: „Aš šiandien vaidinau medį“.  

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Vilickis premjeros vakarą atliko lėtą valsą. Tituluota gražuolė neslėpė emocijų, šokį paskyrusi močiutei. "Jei Rūta būtų taip nesijaudinusi, sunku būtų atskirti, kuris mėgėjas, o kuris profesionalas", - pasirodymą įvertino Jūratė Norvaišienė.  

REKLAMA

Čia čia čia šokį atliko dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, pasirinkę smagią kompoziciją.

Transseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas buvo viena labiausiai intriguojančių vakaro porų. Sušokę salsą studijoje jie sulaukė ne tokių gausių aplodismentų.

„Agness, tu esi labai graži. Man atrodo dar reikia treniruotis, bet plika akimi matosi, kad yra kur dirbti“, - sakė Agnė Jagelavičiūtė.

„Jūs protinga, žavinga megina. Esat pavyzdys užsienietėms. Jūs ne choreografė, Šalčiūtė choreografė, o Jūs šokote dešimčia galvų aukščiau“, - rėžė dešimtuką Agness skyręs Jurijus Smoriginas.  

REKLAMA

Cololo savo simpatijas Agness atskleidė pasirodęs šokių aikštelėje ir sušokęs lėtą šokį.

 Paskutiniai ant parketo žengė aštrių kritikos strėlių vakaro pradžioje sulaukęs modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, savo valsą užbaigę bučiniu.

„Tam, kad reikia pasiekti aktoriaus talentą, reikia jį pažeminti“, - sakė Jurijus Smoriginas, paklausęs ar jaučia švelnumo jausmą. „Tas, kuris kankina, tampa pačiu mylimiausiu“.

„Bent jau kol kas ne“, - sakė Jolanta.

Projekte dėl pergalės kovą pradėjo 12 profesionalių šokėjų ir šalies žvaigždžių porų: Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė irJustas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij, profesionalus modelis Simonas Pham ir Ieva Miklaševskaja, dainininkėGreta Lebedeva ir Andrius Kandelis, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė beitrasseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Už poras žiūrovai gali balsuoti ne tik telefonu, bet ir internetu, prisijungę prie naujojo „Šok su manimi“ puslapio. Balsavimas vyksta tos poros pasirodymo metu, tad žiūrovai kviečiami akylai stebėti dalyvių pasirodymus. Tereikės puslapyje paspausti mygtuką „Palaikau“ ir, vos tik atlikus šį veiksmą, internauto nuotrauka pasirodys TV3 televizijos eteryje – projekcijoje ant „Šok su manimi“ parketo. Pasibaigus pasirodymams, galutinėje lentelėje poros bus išdėliotos susumavus komisijos, žiūrovų skambučiais atiduotus ir internautų balsus.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų