REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Naujos koncepcijos restoranas „Open“ surengė oficialų – kalėdinį atidarymo vakarą, į kurį pakvietė ne tik verslo centro nuomininkus ir šeimininkus, bet ir žinomus teatro, muzikos ir televizijos žmonės. Jie, padedant virtuvės šefui Audriui Kukštai, atidarymo svečiams gamino užkandžius iš silkės – produkto, populiaraus tiek tarp verslo centro valdytojų – suomių, tiek tarp lietuvių, ypač artėjančių didžiųjų metų švenčių metu.

Naujos koncepcijos restoranas „Open“ surengė oficialų – kalėdinį atidarymo vakarą, į kurį pakvietė ne tik verslo centro nuomininkus ir šeimininkus, bet ir žinomus teatro, muzikos ir televizijos žmonės. Jie, padedant virtuvės šefui Audriui Kukštai, atidarymo svečiams gamino užkandžius iš silkės – produkto, populiaraus tiek tarp verslo centro valdytojų – suomių, tiek tarp lietuvių, ypač artėjančių didžiųjų metų švenčių metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kalėdiniu laikotarpiu mėgstame paskanauti kelis naujus, dar neragautus patiekalus, o visa kitą – tradiciškai: įdaryta vištytė ar antis, šerno, briedžio ar stirnienos kumpis su padažu, kelių rūšių salotos ir užkandžiai, anytos kepami kūčiukai, vyniotinis ir, žinoma, tortas“, – apie savo šeimos artėjančių švenčių stalą pasakojo Laura Imbrasienė, atidarymo svečiams gaminusi silkės salotas. Moteris sakė mėgstanti pati gaminti – tai vertina ir Lauros šeima, ypač sūnus, kuriam smagu su mama sukiotis bei išbandyti naujoves virtuvėje.

REKLAMA

Mėgstanti gaminti prisipažino ir restorano atidaryme šefės vaidmens taip pat ėmusis teatro ir televizijos aktorė Aušra Štukytė. Pasak jos, virtuvė – labiau jos, o ne sužadėtinio – Dmitrijaus Radino valdos. „Kasdien ten praleidžiu nemažai laiko ir man jo negaila – malonu žinoti, jog mano pagamintas maistas mėgiamas. Dima gamina retai, bet labai skaniai. Jis išbando netradicinius receptus ir, žinoma, tai tampa maloniu netikėtumu. Taip ir pasidaliname virtuvės ribas: „kasdienė“ priklauso man, „šventinė“ – jam“, – sakė A. Štukytė, gaminusi jos mėgstamą silkę pataluose.

Dar du silkės patiekalus – silkę su razinomis ir silkę su rugine duona vakaro metu atitinkamai gamino kompozitorius, dainininkas, atgimstančios grupės „B‘Avararija“ narys Juozas Liesis ir televizijos laidų vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų