REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Netradiciniai baldai vadinami sėdmaišiais, jau atrado savo vietą netik jaunimo tarpe. Gamintojai džiaugiasi radę verslo nišą, kurioje įdėjų realizavimo galimybėms ribų nėra.

Netradiciniai baldai vadinami sėdmaišiais, jau atrado savo vietą netik jaunimo tarpe. Gamintojai džiaugiasi radę verslo nišą, kurioje įdėjų realizavimo galimybėms ribų nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuviškų sėdmaišių gamintojams jau ne kartą teko atsakinėti į klausimą: „kodėl puškų puškų?“ Pasak įmonės įkūrėjo Remigijaus Balčiūno „Pušku pušku“ todėl, kad tai lengvai įsimenama, linksma, žaisminga. Remigijui B. Asmeniškai tai asocijuojasi su minkštu, dideliu meškinu, puškuojančiu per mišką. Pagaminus pirmuosius sėdmaišius ir nusprendus jais prekiauti, reikėjo sugalvoti jiems pavadinimą.

REKLAMA

Tam prireikė dviejų savaičių laiko,o per tą laikotarpį variantų buvo labai daug. Visų pirma reikėjo apsispresti ar tai bus lietuviškas ar angliškas variantas. Pagrindiniai kriterijai buvo galvojant pavadinimą buvo: lengvai įsimenamas, turintis ryšį su minkštumu, kažkas paprasto, pozityvaus kas keltų šypseną veide. Po ilgų svarstymų bei dvejonių gimė prekinis ženklas –„Pušku pušku“, kuris pirkėjams kelia įvairiausių teigiamų asociacijų.

REKLAMA
REKLAMA

„Pušku pušku“ įmonė buvo įkurta 2008m. Pati pradžia prasidėjo nuo to, kada įmonės įkūrėjas Remigijus pradėjo ieškoti baldų naujam butui. Pasirinkimas parduotuvėse tikrai nekėlė žavesio, o ir norėjosi kažko nestandartiško pasakojo jis. Sėdmaišių pasiūla lietuvoje nebuvo didelė, o ir esantys produktai buvo siūnami iš likučių. Buvo keletas importuotojų, bet jų siūloma produkcija taip pat nesudomino, ko pasekoje Remigijus nutarė sėdmaišius pasigaminti pats.

Išsirinkęs audinius, susiradęs siuvėjas, užpildo tiekėjus, pagamino pirmuosius du sėdmaišius, kurie gavosi milžiniško dydžio dėl patirties stokos. Bet tik ikritęs į juos, suprato, kad tai – super daiktas! Ko pasekoje ir kilo idėja pabandyti juos parduoti. Nuo to viskas ir prasidėjo. Iš pradžių nebuvo lengva, kadangi dirbo samdomu darbuotoju, laiko galėdavo tam skirti tik po darbo ir savaitgaliais. Tai buvo idėjos stebėjimo etapas, kuris ėjosi neblogai ir galiausiai privedė prie įmonės įkūrimo.Teko atsisveikinti su samdomo darbuotojo darbo vieta, ir visas jėgas dėtį į naujai įkurtą įmonės veiklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai ne baldas, tai muzika jūsų kūnui“ - taip skamba „Pušku pušku“ šūkis kuris puikiai apibūdina jausmą prisėdus ar prigulus ant sėdmaišio.

Šiuo metu įmonė savo pirkėjams gali pasiūlyti platų sėdmaišių bei medžiagų asortimentą, kas leis kiekvienam sėdmaišį išsirinkti pagal savo skonį nepriklausomai nuo skirtingo interjero. „Sėdmaišį galima būtų apibūdinti kaip minkštą, patogų, lengvai prie kūno prisitaikantį nestandartinį baldą, kuris atras savo vietą tiek namuose, tiek lauko terasose, biuruose ar kitose vietose. O artėjant šventėms tai gali būti puiki dovana jūsų artimiems žmonėms“ - teigia Remigijus.

Užsakymo nr. B123

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų