REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

 

Amerikiečio Leono Lucero augintinis Chrisas P. Baconas – vienas mieliausių naminių gyvūnėlių, tačiau jo istorija ne tokia pavydėtina, rašomalittlethings.com.

REKLAMA
REKLAMA

Šis paršelis gimė galutinai neišsivysčiusiomis kojelėmis. Vos po kelių dienų jis buvo pristatytas veterinarams. Ten buvo pasiūlyta mažylį užmigdyti, tačiau daktaras Lenas Lucero nusprendė priglausti mielą gyvūnėlį. Ne gana to išrinko jam šmaikštų vardą ir iš senų savo sūnaus žaislų sukonstravo vežimėlį, kad šis galėtų patogiau judėti.

REKLAMA

Paršiukas Chrisas Baconas jau užaugo ir tapo tikra žvaigžde. Apie šį gyvūnėlį parašytas ne vienas straipsnis, o „facebook“ socialiniame tinkle jam sukurtas atskiras profilis.Namuose jį taip pat prižiūri ir myli.

„Valgo jis nemažai. Nespėjame atsigerti kavos, o jis jau kramsnoja pusryčius. Labiausiai Chrisas dievina vynuoges, todėl dažnai lepiname jį šiuo skanėstu. Be to, specialiai jam paruošėme lovą. Iš pradžių miegodavo kartu su mumis, tačiau jam priaugus svorio mums tapo kiek per sunku“, – pasakoja paršiuką priglaudęs Lenas Lucero.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų