REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujos kartos interneto televiziją „Interneto.tv“ TEO pradeda teikti kaip atskirą paslaugą. Ji suteikia galimybę televiziją žiūrėti kompiuteriu, išmaniuoju telefonu ir planšete visur Lietuvoje, kur yra interneto ryšys, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, iki šiol paslauga „Interneto.tv“ galėjo naudotis tik išmaniosios TEO televizijos vartotojai ir bendrovės „Omnitel“ klientai. Dabar paslaugą gali užsisakyti visi norintieji, nesvarbu, kurio teikėjo internetu naudojasi. Bendrovė „Omnitel“ savo klientams taip pat pratęsė galimybę pasinaudoti specialiu „Interneto.tv“ pasiūlymu.

REKLAMA

„Kas antras vartotojas naudojasi nešiojamuoju kompiuteriu, o kas trečias – išmaniuoju mobiliuoju telefonu. Tai rodo, kad mobili naujos kartos interneto televizija aktuali plačiam klientų ratui: net ir tiems, kurie nežiūri televizoriaus. Su šia paslauga pateikiame geriausiai išplėtotas išmaniosios televizijos paslaugas, kurios leidžia patogiai pasiekti mėgstamas programas nesitaikant prie TV tinklelio ar televizoriaus buvimo vietos“, – sakė TEO Privačių klientų padalinio vadovas Nerijus Ivanauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad šiuo metu 67 proc. nuolatinių „Interneto.tv“ vartotojų prie paslaugos jungiasi per kompiuterį, 19 proc. – iš mobiliųjų telefonų, 14 proc. – iš planšečių. Nuo tada, kai TEO pradėjo teikti „Interneto.tv“, su paslauga spėjo susipažinti jau 133 tūkst. klientų.

Per „Interneto.tv“ galima žiūrėti 25 TV kanalus, daugumos laidų įrašai yra pasiekiami dar tris dienas po transliacijos. Vartotojams yra prieinamas įvairus turinys: serialai, dokumentika, filmai, žinios, sportas, pramogos, laidos vaikams. Populiariausi tarp „Interneto.tv“ žiūrovų šiuo metu yra lietuviški TV kanalai. Planuojama, kad atsižvelgiant į vartotojų poreikius, kanalų sąrašas bus nuolat pildomas ir atnaujinamas.

Pasak TEO atstovų, nuo gruodžio pirmosios taip pat atnaujintas „Interneto.tv“ kanalų sąrašas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų