REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Informuojame, kad dar yra laisvų vietų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse, įkurtose bendrojo lavinimo mokyklose:

REKLAMA
REKLAMA

Naujininkų mokykloje 4-6 metų amžiaus vaikų grupėse – 31 laisva vieta; Emilijos Pliaterytės progimnazijoje 5-6 metų amžiaus grupėje – 10 laisvų vietų; Karaliaus Mindaugo pagrindinėje mokykloje: - 4-5 metų amžiaus grupėje – 3 laisvos vietos; - 6-7 metų amžiaus grupėje – 7 laisvos vietos.

REKLAMA

Nors darželinukams ugdymo grupės įkurtos bendrojo lavinimo mokyklose, tėveliai gali būti ramūs - mažiesiems mokinukams čia yra įrengtos visiškai atskiros nuo bendrojo ugdymo proceso patalpos žaidimams, miegui, o mokyklų kiemuose - vaikų žaidimų aikštelės. Iš anksto susitarus su mokyklų vadovais, tėveliai gali atvykti ir apžiūrėti darželinukų grupes mokyklose.

Prašymus į laisvas vietas galima pildyti elektroniniu būdu arba Savivaldybėje, prie 20 ir 21 langelių. Internetu www.vilnius.lt užpildytas prašymas turi tokią pačią galią, kaip ir savivaldybėje pateiktas prašymas.

Tikslingai panaudojus darželių patalpas (buvę savarankiškai įrengti muziejai, sporto salės ir pan.) ir įrengus atskiras patalpas bendrojo lavinimo mokyklose, 2014 metais Vilniuje įsteigta 1379 papildomų vietų priešmokyklinio ir ikimokyklinio amžiaus vaikams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų