REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio vakarą sužaistas paskutinis tryliktojo "Serie A" turo susitikimas, kur Genujoje į kovą stojo vietos "Sampdoria" bei "Napoli".

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynės vyko apylygiai ir aikštėje netruko atkaklios kovos. Tai byloja ir lygi kamuolio kontrolės statistika. Jau per pirmąjį kėlinį geltonas korteles prieš akis išvydo po du abiejų ekipų futbolininkus.

REKLAMA

Vis dėlto, sirgaliams įdomiausias veiksmas prasidėjo tik po pertraukos. Sužaidus beveik valandą puikiu smūgiu iš baudos aikštelės prieigų pasižymėjo net penkis varžovus suklaidinęs šeimininkų puolėjas Citadinas Martinsas Ederas.

Vėliau kurį laiką nebuvo užfiksuota nei rimtesnių pražangų, nei rezultato pasikeitimo. Sužaidus beveik pusvalandį po įmušto įvarčio antra geltona kortelė buvo parodyta "Napoli" gynėjui Kalidou Koulibaly ir atrodė, jog "Sampdoria" iškovos pergalę bei pakils į trečiąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau svečių futbolininkai buvo kitos nuomonės. Rafa Benitezo auklėtiniai tuomet kilo į lemiamą šturmą ir nepaisant to, jog turėjo vienu žaidėju mažiau, per pridėtą laiką sugebėjo atstatyti lygybę. Tikslaus svečių smūgio autorius - Duvanas Zapata.

Po pergalės taškais susilygino su "Genoa" komanda, tačiau išsaugojo trečiąją poziciją, leidžiančią žaisti UEFA Čempionų lygos atrankoje. "Sampdoria", tuo tarpu, ir toliau atsilieka tašku bei žengia penkta.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų