REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu atsiprašė už vakarykštį įrašą socialinio tinklo paskyroje. Dėl nepagarbaus gerbėjų elgesio koncerto Londone metu atlikėja negailėjo aštrių kritikos žodžių.

REKLAMA
REKLAMA

„Vakarykštis mano post'as sulaukė didžiulio dėmesio. Ir teisus yra tie, kurie sako, kad žodžio daunas nereikėjo. Aš akivaizdžiai nenorėjau įžeisti žmonių, sergančių dauno sindromu ar jų artimųjų...Todėl labai atsiprašau už ne vietoj panaudotą žodį. Esu labai jautri žmonių negaliom... Žodžiu - dar kartą atsiprašau. P.S. Nei vieno kito žodžio aš neatsiimu“, - rašė Jazzu.

REKLAMA

Primename, kad atlikėja paviešino tokį įrašą: „Zodziu ,dabar taip. Vakar buvo labai geras koncertas,kur buvo labai daug graziu zmoniu,aciu labai organizatoriam uz viska ir uz ispildyta nora dainuoti tikroje koncertu saleje. Taip,bilietas i musu koncerta kainuoja tiek pat kiek i pasauliniu zvaigzdziu koncerta-ir man atrodo ,kad mes to verti.Kaip ir sakiau vakar-zmones turi koncerto klausyt ,o ne triauskint cipsus ,kalbetis ir gert.Vakar koncertas buvo nu a lia kongresu rumuose.Ir is simtu zmoniu vistiek atsirado desimt urodu ,kurie jautesi labai svarbus ir del kuriu koncertas truko trumpiau. As be proto myliu musu klausytojus,as myliu zmones is esmes.Bet...Paskutini karta sakau: URODAI ,NEISPRUSE DAUNAI,NEIKIT MANES KLAUSYT,MAN NEREIKIA JUSU MORDU IR JUSU BABKIU,EIKIT GRAUZT SAVO CIPSUS I RAJONA IR VESKITES SAVO APSIMYZUSIAS KIAUNES I BERNELIU UZEIGA-MANO KONCERTAI JUM NE VIETA, AS JUSU NELAUKIU,O DAUNES KIAUNES ,KURIOS SEDI SU I PHONES IR POSTINA KOKIOS JOS GRAZIOS IR KAD YRA KUL BUTI MANO KONCERTE-EIKIT NX KARTU SU SU SAVO URODAIS.JUS NEGRAZIOS. TIE 10 ZMONIU -JUS NEGRAZUS.NEIKIT I MANO KONCERTUS.PRASAU. tai tiek. as kuriu pasauliui ir gerbiu visus tuos ,kurie gerbia mane ir mano kuryba.Myliu jusu sirdis ir ausis,jusu sielas.O visi kiti galit eiti ...jau pasakiau kur" (red. pastaba - kalba netaisyta). 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų