REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parlamentaras Petras Gražulis sieks tapti Vilniaus meru - šeštadienį posėdžiaujanti parlamentinės partijos „Tvarka ir teisingumas“ taryba patvirtino jį „tvarkiečių“ deleguojamu kandidatu į Vilniaus vadovus.

REKLAMA
REKLAMA

„Petras Gražulis yra vienas geriausių partijos atstovų, keturis kartus išrinktas vienmandatėje apygardoje“, - teigė „tvarkiečių“ lyderis Rolandas Paksas, pridūręs, kad žiniasklaida jį pristato ne tokį, koks jis yra iš tikrųjų.

REKLAMA

Praėjusią savaitę kandidatuoti į Vilniaus merus atsisakė žinomas televizijos prodiuseris Rolandas Skaisgirys, kurį kandidatu „tvarkiečiai“ buvo pasirinkę valdybos posėdyje lapkričio pradžioje.

R.Skaisgirys spalio pabaigoje buvo sulaikytas dviem paroms, STT pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl galimai neskaidrių Vidaus reikalų ministerijos pirkimų.

Tuo tarpu kandidate į merus Šiauliuose patvirtinta aplinkos viceministrė, Šiaulių miesto savivaldybės tarybos narė Daiva Matonienė BNS teigė, kad paliktų Aplinkos ministeriją, jeigu būtų išrinkta Šiaulių mere.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno miesto mero posto sieks parlamentaro Rimo Antano Ručio sutuoktinė Aušra Ručienė, Klaipėdoje mero mero - Artūras Razbadauskas, Panevėžio - Sigitas Činga.

Partija leido parlamentarui Remigijui Žemaitaičiui kandidatuoti į Šilalės merus.

Savivaldos rinkimai, kuriuose pirmą kartą bus tiesiogiai renkami merai, vyks 2015 metų kovo 1 dieną.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų