REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ko reikia verslui įkurti?

Žinių radijas

Norint įkurti savo verslą, reikia kūrybiškumo, drąsos ir žinių, tačiau tai – tikrai įgyvendinama svajonė. Verslu gali tapti net jūsų laisvalaikio pomėgiai ar talentai. Tokią žinią daugiau kaip tūkstančiui jaunų žmonių Vilniuje sakys žinomi Lietuvos verslininkai. Savo patirtimi jie dalinsis įstaigos „Versli Lietuva“ renginyje jaunimui „Verslas veža“. Šios įstaigos vadovas Mantas Nocius sako, kad šiemet visoje Lietuvoje jau įvyko 15 tokių jaunimo verslumui skatinti skirtų renginių. Sėkmingų verslininkų pavyzdys jaunimą esą įkvepia veikti.

REKLAMA
REKLAMA

„Stengiamės, kad tie žmonės būtų išties įdomūs ir įkvepiantys jaunimą. Šįkart vienas įdomiausių kalbėtojų bus bendrovės „GetJar“ įkūrėjas Ilja Laursas . Seminaruose kalbės žmonės, kurie įsteigė specifinius verslus, pavyzdžiui, internetinės prekybos verslą. Mažesniuose miestuose pakankamai populiaru, kaip steigti kirpyklą, sporto klubą ar panašūs dalykai“,- sakė M. Nocius.

REKLAMA

Ne vieną verslumo pamoką jaunimui padovanojęs „Nextury ventures“ įkūrėjas Mindaugas Glodas sako, kad galvojantiems apie savo verslą jauniems žmonėms labiausiai reikia žmogiško kontakto su patyrusiu verslininku.

„Retam yra tekęs susidurti. Galbūt tėvai ar kiti giminės užsiima verslu, bet tiems žmonėms reikia tiesioginio kontakto su įvairias verslais užsiimančiais žmonėmis“, - sakė M. Glodas.

Savo sėkmės istorijomis su jaunimu dalinsis ne tik garsūs verslininkai I. Laursas, M. Glodas, bet ir muzikantas Jurgis Didžiulis, „radistai“ Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys bei kiti pramogų verslo atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų