REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Niekas niekur nedingsta – tad jei iškart neišvysite triūso rezultatų, nenusivilkite. Jokiu būdu neskubinkite įvykių ir neskubėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Niekam tikęs laikas (ypač moterims). Viskas atrodys netikę, taisytina, šalintina. Venkite konfliktų – galite įgyti rimtų priešų. Pasirūpinkite gera sutuoktinio nuotaika. Didesnė konfliktų su mylimu asmeniu tikimybė.

REKLAMA

Dvyniai Saugokite ramybę ir sveikatą, turtą. Turite sąmoningai pasistengti neįkliūti į kritines situacijas. Tai daugiausia priklausys nuo jūsų nusiteikimo. Moterims labiau reikėtų pasaugoti savo paslaptis.

Vėžys Bus sunku likti objektyviems ir neemocingai vertinti naujienas. Tačiau kol kas tai neišvengiami sunkumai – jie vargins iki savaitgalio.

Liūtas Prieš pasakydami „ne” arba „taip” pirmiausia suskaičiuokite bent iki dešimt, o paskui pagalvokite, ar negalima visko atidėti sekmadieniui?

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ruoškitės permainoms: atėjo laikas su tuo susitaikyti. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Nesiimkite kol kas nieko planuoti – dar bus netikėtumų.

Svarstyklės Stenkitės atsirinkti tik tai, kas svarbiausia, – viskam neužteks ne tik laiko, bet ir pinigų. Nesistenkite vieni visko patempti – prašykite draugų pagalbos.

Skorpionas Jūs kupini energijos ir ryžto, tik nepraraskite saiko ir atsargumo. Galimi netikėtumai, dėl kurių gresia nenumatytos išlaidos. Kad ir kas nutiktų, sulauksite pagalbos iš draugų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Saugokite savo sveikatą ir turtą. Netinkamas metas pirkti brangius daiktus, skolinti pinigus ar priimti neteisėtas dovanas. Itin pavojinga aiškintis santykius su antrąja puse.

Ožiaragis Ne visada teisybė akis bado. Kritiškiau vertinkite tai, ką išgirsite, pamatysite. Turėkite savo nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų. Pasisaugokite vagių, ypač viešajame transporte. Būkite apdairesni vairuodami.

Vandenis Nestabilus metas, kai gali nutikti kas tik nori, – ko gero, įvyks tai, ko nesitikėjote, kam nepasiruošėte. Vis dėlto svarbu atsipalaiduoti, bent jau reikalus pamiršti.

Žuvys Jausitės puikiai, tačiau atsipalaiduoti nereikėtų, ypač tvarkant reikalus: įžvalgumas ir atsargumas šiandien būtini. Negeras laikas atsakingiems susitarimams, įsipareigojimams.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų