REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietuvos ryto“ vyr. treneris Virginijus Šeškus nepasimetė net ir sulaukęs nepatogių sirgalių klausimų. „Tikėjausi dar sunkesnių“, - pokštavo Vilniaus klubo strategas.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės komandos fanai turėjo unikalią galimybę socialiniame tinkle užduoti įvairiausius klausimus „Lietuvos ryto“ strategui ir teiravosi, ar prieniškis jau pramoko anglų kalbą, ragino atskleisti ritualus prieš rungtynes, papasakoti apie pirmuosius žingsnius krepšinio aikštelėje, karštas emocijas šalia atsarginių žaidėjų suolelio.

REKLAMA

„Nuo pat vaikystės norėjosi žaisti krepšinį ir būti visą gyvenimą susietam su šia sporto šaka. Pabandžiau įstoti į Panevėžio sporto mokyklą ir mane priėmė.

Iš pradžių nebuvau emocingas žaidėjas, tačiau sugrįžus iš armijos ir lipdant komandą, truputį „pakriko nervai“. Tačiau dabar jau galvoju, kad savo atrėkiau ir reikėtų vėl sugrįžti į ramybės būseną“, - sakė V.Šeškus.

„Lietuvos ryte“ turiu mažiau ritualų. Prieš rungtynes Prienuose turėdavau triskart šuniui į nosį bakstelėti, visą sezoną nešiojau tuos pačius batus.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu šiemet, kai ruošėmės sezonui Druskininkuose, fizinio rengimo treneris M.Skrabulis surado senovinį raktelį ir man jį atidavė. Iki šiol jį turiu ir kol kas gerai sekasi“, - kalbėjo strategas.

Geriausiais klausimais V.Šeškus išrinko: „Kodėl elitiniuose vyrų klubuose nėra trenerių moterų?“ (Šarūnė Valinskaitė), „Kas realiau: kad K.Natiažko įmes du tritaškius, ar kad treneris G.Krapikas nusiskus ūsus?“ (Lukas Sabaliauskas) ir „Treneri, kuomet žaidžiate namų arenoje, visada pasisveikinate su apsauginiais, kurie stovi arčiausiai jūsų atsarginių žaidėjų suoliuko. Ar tai dėl kultūros įpročių, ar taip tikitės, kad apsauga jums padės pirmiausiai?“ (Edgarao Silvanaviciao).

Nugalėtojams atiteks po du bilietus į Europos taurės rungtynes prieš Ploješčio „CSU Asesoft“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų