REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio pradžioje „LG Electronics“ (LG) Lietuvoje pristatys televizorių 98UB980V. Tai vienas didžiausių LG televizorių – jo įstrižainė siekia 98 colius arba daugiau nei 2,48 metrus, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, „Ultra HD“ raiškos televizorius turės 3840x2160 rezoliuciją, IPS 4K ekraną, kuris atkuria keturis kartus tikslesnes ir natūralesnes spalvas, lyginant su „Full HD„ raiška. Platus matymo kampas leis patogiai žiūrėti televizorių iš įvairių pozicijų nenukenčiant matomo vaizdo kokybei. Prie jos prisideda ir „True 4K Pro“ technologija, kuri pašalina vaizdo trikdžius.

REKLAMA

Televizoriuje pritaikyta erdvinio garso sistema, sukurta bendradarbiaujant su „Harman Kardon“, pasauline garso produktų gamintoja. Daugiakanaliai garsiakalbiai įmontuoti televizoriuje – jie pasislepia korpuse kaskart išjungus televizorių, ir išsiskleidžia jį įjungus.

Pranešama, kad 16:9 kraštinių santykio ekranas turi vos kelių colių storio rėmelį. Televizorius gali būti tradiciškai statomas ant stovo arba kabinamas ant sienos, todėl tinka prie įvairaus interjero.

REKLAMA
REKLAMA

Televizoriuje yra pramogų platforma „Smart TV“, veikia webOS operacinė sistema, kuri leidžia paprastai ir greitai valdyti meniu, naviguoti, naudotis išmaniosiomis savybėmis, kaip turinio paieška ir pan. Valdymą palengvina ir specialus nuotolinio valdymo pultelis „Magic Remote“. Jis leidžia kontroliuoti televizorių gestais ar balso komendomis, taip pat turi kompiuterio pelės funkcijas – ratuką, žymėjimą, sakoma LG pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų