REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

BEKO-LKL devintosios savaitės gražiausių epizodų dešimtuke sirgaliai šį kartą išvys tik dėjimus. Į dešimtuką pateko Aleksandro Klyuevo reidas link krepšio, du Ryčio Biliarto dėjimai bei efektingas Alexanderio Oriakhi kamuolio pataisymas po nesėkmingo komandos draugo metimo. Prizininkų trejete taip pat net du, Jameso Andersono žaidimo epizodai.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynėse su „Prienų“ ekipa Lietuvos čempionai sukūrė ne vieną įspūdingą momentą, o vieno iš jų autoriumi tapo ir Jamesas Andersonas. Suklaidinęs svečių gynėjus, amerikietis galingai įsiveržė į baudos aikštelę ir krepšį sudrebino dėjimu. Šis epizodas dešimtuke užėmė trečią vietą.

REKLAMA

Antroje pozicijoje Alytaus „Dzūkijos“ vidurio puolėjas Adamas Lapeta. Kartu su komandos draugu Michealu Dixonu greitą ataką užbaigė gražia kombinacija ir dėjimu į „Lietuvos ryto“ ekipos krepšį.

Gražiausio, praėjusios savaitės momento autoriumi, tapo Jamesas Andersonas. Greitoje atakoje Paulius Jankūnas atliko tikslų perdavimą ir amerikietis antpuolį užbaigė „alley-oop“ dėjimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų