REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

22 m.  Deividas Bendžius prieš metus dėl savo nepakartojamai pozityvaus vaizdo įrašo „Tu esi gražus ir nuostabus žmogus! Niekada neliūdėk!“ susilaukęs pagyrų net iš pačios prezidentės Dalios Grybauskaitės ir vėl sudrebino internetą. 

REKLAMA
REKLAMA

Išvaizdus vaikinas šiuo metu dirba skrydžių stiuardu, tačiau atranda laiko ir vaizdo įrašų kūrybai, režisavimui bei filmavimui ir fotografijai. 

REKLAMA

Vaikinas ryžosi mums visiems atskleisti, ką gi vienos būdamos namuose dažniausiai veikia merginos. 

„Apie šią idėją svarsčiau jau ilgai. Ir visai neseniai internete pamačiau užsienyje filmuotą vaizdo įrašą, kuriame vyrai demonstravo ką jie veikia namie. Nusprendžiau susukti panašų vaizdo klipą, tik šįkart pagrindinis vaidmuo atiteko merginoms! Tai nėra mano originali mintis, bet bet kokiu atveju ji pirmoji Lietuvoje. Visiems juk įdomu kaip namuose elgiasi merginos, nes visuomet matome jas tik gražias ir mandagias“, – atskleidė Deividas Bendžius.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo klipo filmavime filmuotis sutiko Deivido mergina dainininkė Gintė Sičiūnaitė, 2013 m. „Lietuvos Balso“ dalyvė Gintarė Rimdžiūtė ir žavingoji Giedrė Radikaitė.

„Kai Deividas pakvietė nusifilmuoti vaizdo klipe, nė nedvejodama sutikau, iš karto žinojau, kad viskas pavyks puikiai. Tikrai kartais mėgstu namuose sienoms pademonstruoti savo šokėjos įgūdžius ir, iš tiesų, dažniausiai visa tai baigiasi traumomis“, – juokauja vaizdo įraše nusifilmavusi G.Rimdžiūtė.  

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų