REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Gali netikėtai pasisekti, bet vis tiek reikėtų elgtis apdairiai ir atsargiai. Būkite atidūs ir atlaidūs mylimam žmogui, nes šiuo metu gali megztis konfliktas.

Avinas Gali netikėtai pasisekti, bet vis tiek reikėtų elgtis apdairiai ir atsargiai. Būkite atidūs ir atlaidūs mylimam žmogui, nes šiuo metu gali megztis konfliktas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būkite atidūs darbe (jei šiandien reikia dirbti) - netyčia galite patirti nesėkmę. Galite susipykti su kolegomis ar susižeisti. Galimi rūpesčiai dėl naminių gyvūnų.

REKLAMA

Dvyniai Atsimerkite, ramiai apsidairykite – taps aišku, kas jūsų draugai, o kas priešai. Nieko nedarykite prieš sutuoktinio valią. Svarbu įgyti daugiau sąjungininkų ir draugų.

Vėžys Gana pavojingas metas – didesnė nelaimingų atsitikimų, konfliktų tikimybė. Neprovokuokite jus supančių žmonių pykčio, pavydo. Itin apdairiai reikėtų elgtis su jus mylinčiu asmeniu. Pasaugokite sveikatą ir turtą.

Liūtas Viskas ne taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Jūsų išradingumas pagelbės, sėkmės irgi pakaks. Vis dėlto mokėkite laiku sustoti, neperžengti ribų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Daug nenorėkite, aukštai nesiekite. Jei kas nors nepasiseks iš karto, atidėkite kitai dienai. Pernelyg nesisielokite dėl galimos kritikos – iš jūsų gali būti per daug reikalaujama. Tai laikina.

Svarstyklės Nujausite, kur ir kaip gali pasisekti. Draugų pagalba gali būti išganinga. Netikėtumai duos kai ką naudinga. Šiai dienai nieko griežtai neplanuokite.

Skorpionas Nepalanki diena. Jei galite, atsisakykite svarbių reikalų, susitikimų, papildomų darbų, nereikalingo bendravimo, – klausykitės savo intuicijos vienatvėje. Neįsivelkite į avantiūras, saugokitės apgaulių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nemanykite, kad jūs visada teisūs – tolerancija būtina, kad išvengtumėte konfliktų ir nelaimių darbe, gatvėje, namuose. Neskubėkite. Atidžiau įsiklausykite į nuojautas.

Ožiaragis Jei ir seniai brendo nepasitenkinimas savo pora, šiandien nereikėtų mėginti pasiaiškinti santykių. Atsipalaiduokite, pamėginkite į save pažvelgti paprasčiau. Tai padės išvengti nesusipratimų. Tinka tvarkyti rizikingus finansinius reikalus.

Vandenis Apdairiai, apsukriai elgdamiesi galite išspręsti sudėtingą klausimą. Tvarkykite neatidėliotinus reikalus. Būkite atsargesni minioje, visuomeniniame transporte, prekyvietėse.

Žuvys Verta dieną praleisti namuose, užsiimti artimųjų reikalais. Pasistenkite labiau atsiriboti nuo draugų problemų.

 

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų