REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl čempiono titulo šį savaitgalį kovosiantis Nico Rosbergas išreiškė viltį, kad pagrindinis jo varžovas bei komandos draugas Lewisas Hamiltonas Abu Dabyje vyksiančių varžybų metu lenktyniaus švariai ir sąžiningai, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietis nuo brito lenktynininkų įskaitoje atsilieka 17 taškų. N. Rosbergui reikia nugalėti lenktynėse ir tikėtis, kad L. Hamiltonas finišuos žemesnėje pozicijoje nei antra. „Mercedes“ pilotai šiemet 11 kartų finišo liniją kirto pirmoje ir antroje pozicijose. Taigi, N. Rosbergui reikia ne tik siekti pergalės, bet ir tikėtis, kad L. Hamiltonui nesiseks paskutinėse lenktynėse.

REKLAMA

L. Hamiltono teigimu, po incidento Belgijoje, kuomet kontakto neišvengė abu „Mercedes“ pilotai, buvo aiškiai nurodyta, kad sportininkai turi daryti viską, jog panašūs dalykai ateityje nepasikartotų. Tuo tarpu N. Rosbergas išreiškė viltį, kad būtent britas paskutinėse sezono lenktynėse elgsis sąžiningai.

„Lewisas gali padaryti šį bei tą, kad lenktynės vyktų švariai, be jokių incidentų – jis pats turėtų lenktyniauti švariai ir elgtis sąžiningai. Taigi nėra taip, jog jis nieko daugiau negali padaryti“, – pareiškė N. Rosbergas.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, jog vokietis nuo brito atsilieka 17 taškų, sportininkas išlieka optimistiškai nusiteikęs.

„Daug kas gali nutikti lenktynių metu. „Williams“ pilotai gali puikiai startuoti ir įsimaišyti tarp mūsų. Šioje trasoje yra sunku lenkti. Tam, kad aplenkti varžovą, greičio skirtumas šioje trasoje turi būti labai didelis. Galimi ir kitokie scenarijai. Bet kokiu atveju aš išlieku optimistiškai nusiteikęs.“

„Nejaučiu didelio spaudimo. Esu čia tam, kad nugalėčiau. Tačiau man gali prireikti šiokios tokios pagalbos iš Lewiso pusės. Būtų gerai jei jis nefinišuotų antras. Tai viskas. Tikiuosi Lewisui pavyks ką nors sugalvoti.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų